Indie
mam dla nas wszystkich miłą niespodziankę:
cieszę się, że zaczęli od 'Bluffmastera', ponieważ do tej pory go nie widziałam ; )
film właśnie się skończył, więc trochę późno informuję.
na początku mnie nudził, i jeszcze te okropne, polsatowskie, piętnastominutowe reklamy. natomiast uwielbiam filmy, które mają zaskakujące zakończenie. cała akcja, przewraca się do góry nogami, w ostatnich scenach. dodatkowo można snuć dużo morałów ;) zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie widzieli.
i kolejna dobra wiadomość:
także w każdą niedziele, będziemy mieć dylemat- wybrać tv czy radio ;)
bollywood.pl pisze:Bollywood w Polsacie!
Coś drgnęło! Bollywoodzkie filmy już wkrótce zaczną dość regularnie pojawiać się na głównych kanałach polskiej telewizji.
W najbliższą niedzielę 16-go marca o godzinie 14:45, Polsat wyemituje Bluffmastera z Abhishekiem Bachchanem i Priyanką Choprą w rolach głównych oraz piosenkami tria
Shankar, Ehsan, Loy.
Potem co niedzielę, zaczynając po Świętach, Polsat będzie emitował kolejne bollywoodzkie hity.
Ile ich będzie? Wszystko zależy od oglądalności (tylko jak oni ją mierzą?).
Zatem koniecznie posadźcie przed telewizorami rodziny, sąsiadów, przyjaciół i wrogówI nie zapomnijcie ich nauczyć tekstu:"Right Here Right Now!"
cieszę się, że zaczęli od 'Bluffmastera', ponieważ do tej pory go nie widziałam ; )
film właśnie się skończył, więc trochę późno informuję.
na początku mnie nudził, i jeszcze te okropne, polsatowskie, piętnastominutowe reklamy. natomiast uwielbiam filmy, które mają zaskakujące zakończenie. cała akcja, przewraca się do góry nogami, w ostatnich scenach. dodatkowo można snuć dużo morałów ;) zachęcam wszystkich, którzy jeszcze nie widzieli.
i kolejna dobra wiadomość:
audycja w każdą niedzielę od 16.00 do 18.00bollywood pisze:Mam ogroną przyjemność ogłosić, że w Radiu BezKitu, pojawi się cotygodniowa audycje nt. Bollywoodu.
Radia można słuchać przeż internet na stronie http://www.bezkitu.com oraz na http://www.interia.fm
Razem z audycja pojawił sie blog , na ktorym mozna ogladac zdjecia, zobaczyc playliste, poczytać nt. bollywood lub znaleźć linki itp. ( http://bollywoodbezkitu.blogspot.com/)
także w każdą niedziele, będziemy mieć dylemat- wybrać tv czy radio ;)
.
:)
Hej założyłam temat i nie miałam czasu tutaj zagladac:/ Kurcze moja stronka niestety www.namaste.vnx.pl nie działa:/
czekałyśmy z Hanginsan..mieli to naprawić ale cóż .
a co do tego bollywood:) naszego kochanego :) coraz wiecej mozemy znaleźć dvd z nowymi i starymi filmami:P no i w końcu nasza kochana telewizja wyświetla nasze kochane filmy...fakt faktem...dla ludzi o słabych nerwach:P kiedy to 3 godziny trwa jeden film, dodając jeszcze 15-30minutowe reklamy...można zwariować...
ja jednak potrafie wysiedzieć:p od poczatku do końca w tym pięknym, troche cukierkowatym świecie:) ale cóż:P skoro nasz świat jest taki szary, nudny i okropny:P to trzeba znaleźć jakaś pasje...jakieś odbicie rzeczywistosci..prawda?:P
czekałyśmy z Hanginsan..mieli to naprawić ale cóż .
a co do tego bollywood:) naszego kochanego :) coraz wiecej mozemy znaleźć dvd z nowymi i starymi filmami:P no i w końcu nasza kochana telewizja wyświetla nasze kochane filmy...fakt faktem...dla ludzi o słabych nerwach:P kiedy to 3 godziny trwa jeden film, dodając jeszcze 15-30minutowe reklamy...można zwariować...
ja jednak potrafie wysiedzieć:p od poczatku do końca w tym pięknym, troche cukierkowatym świecie:) ale cóż:P skoro nasz świat jest taki szary, nudny i okropny:P to trzeba znaleźć jakaś pasje...jakieś odbicie rzeczywistosci..prawda?:P
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!