Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Właśnie leci w propozycjach do Euro Top WBSS na esce:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
maryska17

Post autor: maryska17 »

a jakiś konkurs był wczoraj w Euro Topie 'o kim mowa?' tam jakoś było: rozpoczął karierę, występował z zespołem i trzeba było zgadnąć kto. To jakaś Karina czy jak jej tam powiedziała że Michael Jackson i coś tam wygrała.

ale chaotycznie napisane glupija
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

maryska17 pisze:a jakiś konkurs był wczoraj w Euro Topie 'o kim mowa?' tam jakoś było: rozpoczął karierę, występował z zespołem i trzeba było zgadnąć kto. To jakaś Karina czy jak jej tam powiedziała że Michael Jackson i coś tam wygrała.
Wczoraj . 17.03.2008 o godzinie: nie pamiętam .
- Halo ! Karina ?
- Tak jestem.
- Halo ! Dorota ?
- też jestem .
- Czy jesteście zestresowane ?
- Raczej nie
- Niee !
- No to zaczynamy !
- Swoją karierę zaczął w rodzinnym zespole , mając 7 lat.
[ cisza ... ]
i naglę [ klik, klik...]
- I kto to , Karina ?
- Michael Jackson !
- Tak to dobra odpowiedz, wygrywasz telefon Nokia ???? Xpress music . oraz kosmetyki do twarzy itp.
- O jejku, ale się cieszę !
[...ciąg dalszego nie będzie ...]
;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
maryska17

Post autor: maryska17 »

Jacksomanka no dzięki o to mi chodziło- tylko tam jakieś problemy miała z nazwiskiem Jackson, ale nieważne, ważne że był Michael!
Pozdro ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
ODPOWIEDZ