Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
jak widać, informacja pochodzi z PAPu (znowu oni...)
A ciekawe, że ich informacja o uniewinnieniu jest całkiem miła: http://dziennik.pap.com.pl/index.html?d ... y=16745098
pewnie dlatego, że w zasadzie pozbawiona komentarzy co do koloru skóry i kształtu nosa...
PAP to w końcu agencja, więc chyba nawet nie może sobie pozwalać na komentowanie faktów. To już domena mediów. Ale fajnie by było jakby jeszcze pisali więcej prawdy.
W dzisiejszym Metropolu jest sondaż: czy chciałbyś aby Michael Jackson wyemigrował z USA do Polski? Trzy odpowiedzi, nikt specjalnie entuzjastycznie nie potraktował pomysłu.
MJPOWER pisze:W dzisiejszym Metropolu jest sondaż: czy chciałbyś aby Michael Jackson wyemigrował z USA do Polski?
No już widzę Polaków, którzy entuzjastycznie podchodzą do pomysłu emigracji Michaela do Polski :] Młodzież Wszechpolska by protestowała (Polska dla Polaków!), brukowce by się przyczepiły (tu pedofile mogą czuć się bezkarnie!), Onetowe forum także (no comments ), to może lepiej, żeby Michael wyruszył do Wielkiej Brytanii :P
Choć Michael coś tam w Otwocku znalazł (czego on u nas nie znalazł ;) ), jak był w Polsce... Do Otwocka mam jakieś 10 km, więc ostatecznie...
MJPOWER pisze:W dzisiejszym Metropolu jest sondaż: czy chciałbyś aby Michael Jackson wyemigrował z USA do Polski?
No już widzę Polaków, którzy entuzjastycznie podchodzą do pomysłu emigracji Michaela do Polski :] Młodzież Wszechpolska by protestowała (Polska dla Polaków!), brukowce by się przyczepiły (tu pedofile mogą czuć się bezkarnie!), Onetowe forum także (no comments ), to może lepiej, żeby Michael wyruszył do Wielkiej Brytanii :P
Choć Michael coś tam w Otwocku znalazł (czego on u nas nie znalazł ;) ), jak był w Polsce... Do Otwocka mam jakieś 10 km, więc ostatecznie...
Myślę, że przesadzasz. Wystarczyłoby, żeby opublikował w internecie swoje teczki z IPNu, co niedziela chodził do kościoła, złożył u Giertycha zaświadczenie, że nie jest gejem, i przedtawił papiery że jest rdzennym polakiem, najlepiej kaszubem do piątego pokolenia wstecz. Nie zaszkodziłoby też, gdyby wstąpił do LPR. Alternatywna wersja: przystąpienie do samoobrony. Oni przyjmują każdego, kto da im głosy w wyborach, moze być nawet przestępcą. I bronią potem tych ludzi.
w Metropolu jest też list pani, która pisze, że Warszawiacy mają już po dziurki w nosie manifestacji i protestów i apeluje, żeby je organizować w innych miastach. I co my na to?
Tak, jak obiecałam, podaję link, pod którym znajdziecie skany prasówek z wtorku i kilka z innych dni
Wielkie BUZI dla Rafała vel Majkel za wykonaną robotę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJowitek pisze:Link, który dała Kasia już też tam wrzuciłam
Dzięki
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJPOWER pisze:Na ostatniej stronie w "NIE" jest rysunek, na którym sędzia pyta chłopca: Jeśli nie Jackson to może Presley...
A to mi się spodobało
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"