zu pisze:Erna, jest na szczęście coś takiego jak powtórka programu ZielonoMi
Zdaje się w sobotę koło południa :) Ja też zapomniałam, niech to...
Dzięki zu.
Niestety w tą sobotę mnie nie ma, będę sobie musiała to nagrać.
Ciekawi mnie to, co Was tak zdenerwowało w zachowaniu Piróga.
Myślałam,że już nic gorszego nie może wymyślić, a jednak...
eeej, a ja jestem smutna, bo dalej nie znalazłam swojego faworyta ;p
i najgorsze jest to, że został już tylko jeden casting.
myślałam, że Roland większy popis da. to pewno dlatego, że wyłączyli mu muzykę. oczywiście potwierdził moje słowa z poprzedniego posta, mówiąc, że uparcie dąży do celu ; D
podobała mi się dziewczyna od Seana Paula, i niezwykle sympatyczny krasnal (jeeej, słodko wyglądał w tej czapie, naciągniętej pod uszyy). od razu wiedziałam, że obaj panowie z dogrywki otrzymają bilet.
a chłopak od samby, okrutnie mnie obrzydził.
jolene_ pisze:Miałam nadzieję, że zatańczy coś Michaela
ale trzeba mieć naprawdę dobre serducho, aby poświęcać swoje dobre imię tylko dlatego,zeby rozbawić innych,przecież jak on potem może się ludziom na oczy pokazac? podziwiam go
Mistiness pisze:niezwykle sympatyczny krasnal
krasnal był słodziuuutki, ale ten chłopak w niebieskiej koszulce tez bardzo sympatyczny i widać,że coś potrafi
podobała mi się dziewczyna od Seana Paula
świetnie tyłeczkiem kręciła...ale zobaczymy jak dalej jej to pójdzie
Dziękuję Lice i vivie za przypomnienie mi o emisji programu! Jesteście wielkie!
Niestety z racji tego,że na wczorajszy wieczór miałam zaplanowane oglądanie filmu "Sweeney Todd" wraz z Fanką MJ i tancerzem, "You Can Dance" obejrzę w sobotę, na powtórce(o ile w tą sobotę będzie )
Pozdrówki
Roland pisze:"Umiem "Dżagę", "S.O.S." Kasi Cerekwickiej, "Livin' La Vida Loca" Rickiego Martina, umiem Beatę Kozidrak "Biała Armię".
Roland Rulez!!!!!!!!!
Roland pisze:Interesuję sie tańcem zawod... yyy... amatorsko. Muzyka cygańska, turecka, grecka, w ogóle jakaś orientalna , Ricky Martin, układ do piosenki "Livin La Vida Loca".
Te wypowiedzi mnie rozwaliły na łopatki. On mówi to tak poważnie,że nie można się nie śmiać.
Jednak bądź co bądź, podziwiam go za determinację.
Erna Shorter pisze:Te wypowiedzi mnie rozwaliły na łopatki. On mówi to tak poważnie,że nie można się nie śmiać. Buhahahaha
Jednak bądź co bądź, podziwiam go za determinację.
wiec tak :był już piosenkarzem
aktorem
teraz tancerzem
może następnym razem będą wybierac facetów do sesji dla COSMOPOLITAN
i zobaczymy go jako modela?
Leżę i kwiczę!
Człowiek po prostu zawodowy. Profesjonalista.
I ten taniec... Tam było wszystko - lata '70, elementy break'a :D
A ta mina jak mu muzę przerwali
viva201 pisze:piosenkarzem
aktorem
teraz tancerzem
wygrywa pełno konkursów
i tańczył w konkursie w Warszawie ( "- jak masz na imię? - Rooland" widownia śmiech do rozpuku ;D ), więc można uznać, że jako tancerz widowni już się prezentował ;D
A tak poza tym to:
Mistiness pisze:podobała mi się dziewczyna od Seana Paula
tak
Mistiness pisze:niezwykle sympatyczny krasnal (jeeej, słodko wyglądał w tej czapie, naciągniętej pod uszyy)
tak
Mistiness pisze:chłopak od samby, okrutnie mnie obrzydził.
viva201 pisze:piosenkarzem
aktorem
teraz tancerzem
wygrywa pełno konkursów
i tańczył w konkursie w Warszawie ( "- jak masz na imię? - Rooland" widownia śmiech do rozpuku ;D ), więc można uznać, że jako tancerz widowni już się prezentował ;D
+ pisarz/poeta ;D mówił w Szansie, że napisał powieść satyryczno-erotyczną, że pisze fraszki etc.
to dopiero artystyczna dusza.
jolene_ pisze:Miałam nadzieję, że zatańczy coś Michaela, ale on jednak bardzo przestronny jest ;d