Głosujcie

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJJ

Głosujcie

Post autor: MJJ »

Czy werdykt w procesie Michael'a był sprawiedliwy ?

http://www.msnbc.msn.com/id/8051786/

YES
Obrazek
mjjgirl

Post autor: mjjgirl »

DZIĘKI ZA LINKA!!!!!!!!!!!
Michael...
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

+1 na yes ;-)
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

już zagłosowane Yes
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

To jest bardzo ważny post. Pokazuje, że werdykt podzielił ludzi po połowie, a nie - jak podają media, w stosunku 1/3 do 2/3 na niekorzyść MJa. Głosujcie !!! I być może - właśnie tą ankietą posłużymy się w informacji na ulotkach.
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
Awatar użytkownika
jacko17

Niewinny

Post autor: jacko17 »

Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny Niewinny Niewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny NiewinnyNiewinny Niewinny Niewinny :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Done! :war:

By thw Way- ja kurka nie wiem, skąd oni biorą te ankiety, o których Atuś wspomniałaś.
We wtorek CNN podał, że w zorganizowanej przez nich ankiecie 52% ludzi uważało, że wyrok był w porządku, 47%, że nie, a 1% wstrzymał się od głosu.
Z kolei "Super Express" przytoczył (niby) wyniki przeprowadzone przez CNN, pisząc, że 67% ludzi było na "nie". Pewnie powiedzą, że to czeski błąd- kij im w oko.
Chcę jednak zwrócić uwagę, że ankiety mówią CO INNEGO niż twierdzą dziennikarze. Czemu mnie to nie dziwi....? :ziew:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

M.Dż.* pisze:Done! :war:

By thw Way- ja kurka nie wiem, skąd oni biorą te ankiety, o których Atuś wspomniałaś.
We wtorek CNN podał, że w zorganizowanej przez nich ankiecie 52% ludzi uważało, że wyrok był w porządku, 47%, że nie, a 1% wstrzymał się od głosu.
Z kolei "Super Express" przytoczył (niby) wyniki przeprowadzone przez CNN, pisząc, że 67% ludzi było na "nie".
Jeden z tych dwóch wyników został podany na CNN w nocy z 13 na 14 ale jako wyniki sondażu Gallupa.
Obrazek
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Tak wogóle to co to za ankieta: "Czy wyrok był sprawiedliwy?" :podejrzliwy: to raczej nie nam to oceniać, przecież sprawiedliwością zajmuje się sądownictwo i ono wydało taki a nie inny wyrok i nie można poddawać tego jakiejkolwiek wątpliwości. Jeśli zaczniemy wątpić w Najwyższy Wymiar Sprawiedliwoci, to taka instytucja straci prawo bytu... W takim razie po co był cały proces, posiedzenia, przesłuchania...jeśli po to żeby teraz sie zastanawiać czy wyrok jest sprawiedliwy no to coś tu nie gra :wariat:

PS. Podejrzewam, że jeśli wyrok byłby skazujący to wtedy takich ankiet by nie było nigdzie :-/
ODPOWIEDZ