Czy to coś o mnie?Erna Shorter pisze:A co z Moonwalkiem(tj. Michałem)??
Czy to mój wszędobylski kompleks osobowości?

no raczej tak...niestety nie mam gdzie ich podrzucić...zostawiła bym bratowej,ale sama ma miesięczne dziecko :P więc jeżeli reszta nie ma nic przeciwko to sie zjawimy, z tym,ze nie wszędzie wpuszczają dzieciaki 3 i 5 letnie...Viva, jeśli sie zdecydujesz zabrać dzieciaki trzeba będzie jakieś ciekawe miejsce wyczaić,żeby ej wpuścili.
nie wiem no ja bym sie piwka napił i zapalił fajeczke, a nie chciałbym w żaden sposób szkodzić zdrowiu maluchów.Erna Shorter pisze:Teraz pytanko do ekipy zlotu, czy macie coś przeciwko temu,żeby wokół nas latały i umilały nam czas małe szkraby?
hehe spoko spokoMoon_Walk_Er pisze:Czyli to ten kompleksErna Shorter pisze:Nie kochany...
Nom, naprawdę.Erna Shorter pisze:Ty też naprawdę nazywasz się Michał??
Właśnie tym się zasugerowałem pytając czy o mnie chodzi :)
hehe ja tego nie planuję,zawsze samo wychodzi. ;)majkelzawszespoko pisze:jak szykuje się makdonald to ja podziękuję.
Wiesz, viva mnie o to spytała, wolałam jej sama nie odpowiadać, tylko zapytać resztę o zdanie.majkelzawszespoko pisze:napisz Erno jak sobie wyobrażasz spotkanie : )
To jak?viva201 pisze:więc jeżeli reszta nie ma nic przeciwko
ja nie mam nic przeciwko dzieciom, bo sa urocze;-) no ale chyba calego zlotu nie bedziemy siedziec w Mc Donaldzie...chociaz wszedzie moze byc ciekawieErna Shorter pisze:Ja tam lubię dzieciaki, ale faktycznie może być problem z ulokowaniem się w jakiejś knajpce.
viva201 napisał:
więc jeżeli reszta nie ma nic przeciwko
To jak?
Mam na myśli pomoc w wyborze miejsca spotkania.majkelzawszespoko pisze:nie mam doświadczenia przedszkolanki, wybacz moja droga : )
nie spotkałem się nigdy z taką sytuacją, nie mam pojęcia.
yhmm...majkelzawszespoko pisze:ekhm. zawsze możesz zadzwonić i zapytać ; D
Posłuchaj jeśli masz jakieś obiekcje porozmawiaj z vivą_201, ja tylko w jej imieniu zapytałam co i jak, i czy Wam pasuje.majkelzawszespoko pisze:dziwnie.
A więc mamy kolejną propozycję.okussa pisze:Ale z drugiej strony, chetnie bym sobie potanczyla bo mam zamiar zostac do konca
następna sprawa jest taka,że z dzieciakami max. do 19.00 dłużej odpada, ale zależy od wasokussa pisze:ja nie mam nic przeciwko dzieciom, bo sa urocze;-) no ale chyba calego zlotu nie bedziemy siedziec w Mc Donaldzie...chociaz wszedzie moze byc ciekawie sesese , no w koncu jak jest swietne towarzystwo to nigdzie nie jest nudno sesese
Ale z drugiej strony, chetnie bym sobie potanczyla bo mam zamiar zostac do konca
no to z jednej storny, jesli viva zamierza byc tylko do ok. 19.00 to mozna by zaczac od McDonalda i ewentualnie potem by sie gdzies przeniesc.viva201 pisze:następna sprawa jest taka,że z dzieciakami max. do 19.00 dłużej odpada, ale zależy od was
Dla mnie OKErna Shorter pisze:Teraz pytanko do ekipy zlotu, czy macie coś przeciwko temu,żeby wokół nas latały i umilały nam czas małe szkraby?