"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Streetwalker
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
A on jest fanem króla?jolene_ pisze: Miałam nadzieję, że zatańczy coś Michaela, ale on jednak bardzo przestronny jest ;d
Modelem to on już jest:viva201 pisze:może następnym razem będą wybierac facetów do sesjidla COSMOPOLITAN i zobaczymy go jako modela?
Seksownie.
Uroczo.
Drapieżnie.
Zmysłowo.
Namiętnie.
Luzacko.
Myślę, że niezłe z niego... ciacho
()
Nick: rolando
Nr ID: 4599
Województwo
Mazowieckie
Klatka
72 cm
Włosy
Ciemny Blond
Wzrost
1 cm (tu jest jakiś błęd )
Pas
76 cm
Jezyk
Ang, Niem
Waga
56 kg
Biodra
89 cm
Akt
Tak
Zlecenia: Model, Fotomodel
Pytanie za 100 pktJako pisze:Dlaczego mu nie dali biletu!!!
Mogliby dać, fajnie by było się pośmiać jeszcze trochę.
OMG!Mistiness pisze:a chcesz zobaczyć jego 'taniec erotyczny' do BJ?
Myślę,że to jest po prostu ROLAND STYLE!Streetwalker pisze:A tak właściwie to był średniowieczny breakdance w zwolnionym tempie czy co?
Chyba bycie dobrym w tym,że jest się znanym, tylko dlatego, że... jest się znamy.Roland pisze:Jeśli jestem w czymś dobry to idę w tym kierunku.
Jeśli w jego mniemaniu muzyka ma zapach, to w tym przypadku pachnie/cuchnie jak ser domowy (po ślonsku Hałskyjza).Roland pisze:Ja nie ćwiczyłem tańca, ale w pewnym momencie to się odwróciło i zacząłem czuć muzykę.
p.s.Ser domowy lepiej jeść niż wąchać. :P
A wracając do akcentów Michael'owych, to były jakieś ostatnio??
Brakuje mi Diany...
- Streetwalker
Roland ma parcie na szkło.Powinni mu dać w końcu jakąś role w komedii,może by mu przeszło. Ale chłopak jest bardzo pewny swoich licznych talentów
A co do tego gościa po solarce ,co to już był w poprzedniej edycji.To on tak na moje oko miał fluid na twarzy,wydepilowane brwi.Te ruchy i jak chodził i ten palec na ustach.Jak na niego patrzyłam to zebrało mnie na mdłości a nawet więcej on mnie przerażał.Miał w sobie coś takiego ,że jakbym go zobaczyła na żywo to bym się go bała.
Ogólnie przy nim Jacyków to 100% mężczyzna
A co do tego gościa po solarce ,co to już był w poprzedniej edycji.To on tak na moje oko miał fluid na twarzy,wydepilowane brwi.Te ruchy i jak chodził i ten palec na ustach.Jak na niego patrzyłam to zebrało mnie na mdłości a nawet więcej on mnie przerażał.Miał w sobie coś takiego ,że jakbym go zobaczyła na żywo to bym się go bała.
- Streetwalker
Przeszło? Dopiero wtedy poczułby się gwiazdą;) A co do tego chłopaka...to jest klon Pajacykowa.Dwa oblechy.Megi1975 pisze:Roland ma parcie na szkło.Powinni mu dać w końcu jakąś role w komedii,może by mu przeszło. ;-) Ale chłopak jest bardzo pewny swoich licznych talentów :hahaha:
A co do tego gościa po solarce ,co to już był w poprzedniej edycji.To on tak na moje oko miał fluid na twarzy,wydepilowane brwi.Te ruchy i jak chodził i ten palec na ustach.Jak na niego patrzyłam to zebrało mnie na mdłości a nawet więcej on mnie przerażał.Miał w sobie coś takiego ,że jakbym go zobaczyła na żywo to bym się go bała. :nerwy:
- majkelzawszespoko
Ten taniec jego erotyczny "Ronalda" MOIM zdaniem jest do bani...i obrzydliwy
http://www.youtube.com/watch?v=mLYK3V7dyjA&feature=plcp
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera
widzę, że temat już nie zipie ; ) w sumie to byłabym za przeniesieniem do pogaduszek nie o MJ (albo tam stworzeniem nowego), bo jak na razie nie zanosi się na Michaelowe akcenty.
jeśli chodzi o dzisiejszy odcinek, to jestem niemile zaskoczona, że jako ostatnia do finałowej grupy dostała się ta blondyna. nie przepadam za nią, nie podoba mi się jej taniec, ale cóż- nie mnie to oceniać.
natomiast jak na razie najmocniej trzymam kciuki za Anete, podoba mi się też chłopak, któremu zmarła mama. czadu dziś dała również dziewczyna, która się popłakała przed występem, ale jeszcze troszkę brakuje, żebym się do niej przekonała (:
jeśli chodzi o dzisiejszy odcinek, to jestem niemile zaskoczona, że jako ostatnia do finałowej grupy dostała się ta blondyna. nie przepadam za nią, nie podoba mi się jej taniec, ale cóż- nie mnie to oceniać.
natomiast jak na razie najmocniej trzymam kciuki za Anete, podoba mi się też chłopak, któremu zmarła mama. czadu dziś dała również dziewczyna, która się popłakała przed występem, ale jeszcze troszkę brakuje, żebym się do niej przekonała (:
.