Długi Michaela

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
PAulina (big fanka)

Długi Michaela

Post by PAulina (big fanka) »

Słuchajcie męczy mnie jedna myśl... W wiadomosciach itp... mówią o nastepnym procesie MJ'a. Mówią, że raczejk nie bedzie jakis "cywilnych" procesów o molestowanie, tylko o... te cholerna długi!!! :rocky: Mówią, ze Michael ma długi o wysokości nawet KILKUSET MILIONÓW DOLARÓW!!!!!!!

Chodziły już kiedyś takie ploty... Ale ja już sama nie wiem...
Czy to prawda? Czy nasz Król ma serio takie długi i kłopoty? :surrender: :smutek:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Speechless

Post by Speechless »

kłamstwo glupija jego sytuacja finansowa nie jest tak zła jak podają i tyle
MJJ

Post by MJJ »

Nawet gdyby prawdą było, że Michael ma zaciągniętą pożyczkę na 200 milionów (oczywiście media napiszą 200 milionów długu bo tak dla nich lepiej brzmi) to i tak jego aktywa przewyższają wielokrotnie tę sumę. Więc nie ma raczej powodów do niepokoju.
Image
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

....a poza tym, Michael tak "bankrutuje" od lat, więc przytoczę jedynie sygnaturkę pewnej MJówki i napiszę: chcę być bankrutem, jak Michael Jackson ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

hehe, to dobrze ze u Mike'a wszystko w porzadku :)
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Speechless

Post by Speechless »

Reports are rampant that Michael Jackson is buried under a debt he can’t pay off, but one of his financial advisers says: Don’t believe it.

South Florida entrepreneur Al Malnik told "Page Two” columnist Jose Lambiet of the Palm Beach Post that Jackson owns 50 percent of a company whose assets include, among other things, a $1.5 billion music catalog.

Source: News Max / Palm Beach Post
Post Reply