MANIFESTACJA vol. II
Piszę tez tutaj bo nie wiem gdzie MJówki przeczytają to:
EEEE ale to całkiem nie zły pomysł zrobić wielki Transparament z napisem: CHCĘ BYĆ TAKIM BANKRUTEM JAK MICHAEL JACKSON!!
To by było nie złe dla przechodniów i Mediów, ciekawe jak by zaaragowali? Z drugiej strony troszke odbijamy tym hałsem od celu Manify, ale zawsze pomysł można powiedzieć nie.
EEEE ale to całkiem nie zły pomysł zrobić wielki Transparament z napisem: CHCĘ BYĆ TAKIM BANKRUTEM JAK MICHAEL JACKSON!!
To by było nie złe dla przechodniów i Mediów, ciekawe jak by zaaragowali? Z drugiej strony troszke odbijamy tym hałsem od celu Manify, ale zawsze pomysł można powiedzieć nie.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

Siostry nie wezmę bo już mam problem żeby fanów upchać w moim autobusiku, co najwyżej mogę wziąć wózek po siostrze – kto tam się dopatrzy braku dziecka? 
Ponieważ od pewnego czasu uwielbiam po prostu bawić się w obrabianie filmów na kompie to deklaruje się iż całą imprezę uwiecznię na video :] Jak już ją podrasuję u siebie w domu to myślę że kierownictwo mogło by się postarać aby owy przekaz wizualny trafił do Neverland. Co sądzicie? Myślę że ktoś kto lubi i umie przemawiać i ma pojęcie o j. angielskim mógł by sobie przyszykować krótką mówkę do MJa. Miki nie wyrywaj się bo nie zgadzam się
Są lepsi więc dlatego ja pozostaje po drugiej stronie kamery.
P.S.
Przy okazji aby uciąć wszelkie żarty na mój temat, ja będę na manifestacji legalnie.

Ponieważ od pewnego czasu uwielbiam po prostu bawić się w obrabianie filmów na kompie to deklaruje się iż całą imprezę uwiecznię na video :] Jak już ją podrasuję u siebie w domu to myślę że kierownictwo mogło by się postarać aby owy przekaz wizualny trafił do Neverland. Co sądzicie? Myślę że ktoś kto lubi i umie przemawiać i ma pojęcie o j. angielskim mógł by sobie przyszykować krótką mówkę do MJa. Miki nie wyrywaj się bo nie zgadzam się

P.S.
Przy okazji aby uciąć wszelkie żarty na mój temat, ja będę na manifestacji legalnie.
I tak , i tak ja obrywam duzo tuaj na forum, wiec ie bee si wyrywał przed twoją kamerę z przemówieniem po J.Angielskim a jak chciałes mi dopiec to Ci powiem, że hmmm.. co Ci powiedzieć, hmmmm no zawsze jalk chciałem cos mówić to mi nie dali, jedno co mogłem zrobić 1,5 roku temu to chociaz powiedziec coś TVN owi wiec dobre i to było. czuję sie troszkę inny i troszke gorszy, ale trudno. Nie będę nic mówił do twojej kamery po Angielsku, jednynie mam nadzieję, że kiedys uda mi sie to z Michaelem. Nie mówie, że jestem najlepszy z angielskiego bo nie, ale takie coś jak napisałes wcale nie jest miłe ale olewam to.THRILLER pisze:Siostry nie wezmę bo już mam problem żeby fanów upchać w moim autobusiku, co najwyżej mogę wziąć wózek po siostrze – kto tam się dopatrzy braku dziecka?
Ponieważ od pewnego czasu uwielbiam po prostu bawić się w obrabianie filmów na kompie to deklaruje się iż całą imprezę uwiecznię na video :] Jak już ją podrasuję u siebie w domu to myślę że kierownictwo mogło by się postarać aby owy przekaz wizualny trafił do Neverland. Co sądzicie? Myślę że ktoś kto lubi i umie przemawiać i ma pojęcie o j. angielskim mógł by sobie przyszykować krótką mówkę do MJa. Miki nie wyrywaj się bo nie zgadzam sięSą lepsi więc dlatego ja pozostaje po drugiej stronie kamery.
P.S.

ŚWIETNY POMYSŁ!THRILLER pisze:Ponieważ od pewnego czasu uwielbiam po prostu bawić się w obrabianie filmów na kompie to deklaruje się iż całą imprezę uwiecznię na video :] Jak już ją podrasuję u siebie w domu to myślę że kierownictwo mogło by się postarać aby owy przekaz wizualny trafił do Neverland. Co sądzicie?

Proponuję do mówienia Małego Diabełka, albo Kinię

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Oj Miki za bardzo bierzesz to do siebie… Nigdy nie staram się być nieuprzejmy, chyba że ktoś na to zasługuje a co najwyżej zgryźliwy z przymrużeniem oka. Mnie trudno obrazić takimi docinkami, więc może nie czuje tego.Mike pisze: ...
Tak czy siak chciałem zaznaczyć że potrzebuje perfekcjonistę, bo to w końcu MJ ma słuchać, jesteś na etapie uczenia się, jesteś młody więc zaszczyty jeszcze przed tobą. Natomiast krótkie zdanie do MJa myślę ze każdy będzie mógł powiedzieć. Kaset nie zabraknie, martwi mnie tylko zasilanie – 1 godz. z kawałkiem ale myślę że jak M.Dż będzie wywijać biodrami to ja w tym czasie poszukam jakieś kwiaciarni albo mięsnego i podpierdziele trochę prądu aby sobie baterie naładować. Tylko że jak wrócę to Kasia będzie musiała zrobić replay – dla MJa

Hmm.. więc chcę tobie i wszystkim innym powiedzieć, że jestem bardzo wrażliwy na słowa i na czyny ludzi, popatrzyłem nie raz na Michaela jak się wzrusz itp. i jakoś to przeszło też na mnie, widze, że ktoś płacze mi też sie chce, syszę(też czytam) nie zbyt piękne słowa dotyczace mnie i też mi jest przykro, nie chce po prostu być innym, gorszym itp. dla tego też tak odpowiedziałem na twojego posa, jesli miałes inne intencje jak widze to przepraszam ale jestem jaki jestem.. Przynajmniej teraz bede wiedział jak ragowac na niktórych słowa jak widze, nie obrazam sie na ciebie i mam nadzieję , ze ty na mnie też, po prostu tak wyszło sorry.
dzieki za miłę słowa. Jeszce raz sorry

Mike pisze:Hmm.. więc chcę tobie i wszystkim innym powiedzieć, że jestem bardzo wrażliwy na słowa i na czyny ludzi, popatrzyłem nie raz na Michaela jak się wzrusz itp. i jakoś to przeszło też na mnie, widze, że ktoś płacze mi też sie chce, syszę(też czytam) nie zbyt piękne słowa dotyczace mnie i też mi jest przykro, nie chce po prostu być innym, gorszym itp. dla tego też tak odpowiedziałem na twojego posa, jesli miałes inne intencje jak widze to przepraszam ale jestem jaki jestem.. Przynajmniej teraz bede wiedział jak ragowac na niktórych słowa jak widze, nie obrazam sie na ciebie i mam nadzieję , ze ty na mnie też, po prostu tak wyszło sorry.
Przeprosiny przyjęte, chociaż nie wiem za co

Thanks, napewno sobie podamy ręce, czym się!THRILLER pisze:Mike pisze:Hmm.. więc chcę tobie i wszystkim innym powiedzieć, że jestem bardzo wrażliwy na słowa i na czyny ludzi, popatrzyłem nie raz na Michaela jak się wzrusz itp. i jakoś to przeszło też na mnie, widze, że ktoś płacze mi też sie chce, syszę(też czytam) nie zbyt piękne słowa dotyczace mnie i też mi jest przykro, nie chce po prostu być innym, gorszym itp. dla tego też tak odpowiedziałem na twojego posa, jesli miałes inne intencje jak widze to przepraszam ale jestem jaki jestem.. Przynajmniej teraz bede wiedział jak ragowac na niktórych słowa jak widze, nie obrazam sie na ciebie i mam nadzieję , ze ty na mnie też, po prostu tak wyszło sorry.
Przeprosiny przyjęte, chociaż nie wiem za coDoceniam twoją czułość ale Live is brutal więc musisz rozgraniczać wrażliwość duszy od wrażliwości zewnętrznej. No ale w końcu dusza artystyczna więc pewnie nie łatwo będzie. Podsumowując, wyjaśnione, rękę sobie podamy w sobotę, czym się!

Mamy problem.
Albo raczej ja.
Ja nie mogę jechać, ale robię transparenty, które miała zawieźć dzina. Niestety ona nie może jechać, z bardzo poważnego powodu, a ja nie mam już jak przekazać tych rzeczy. Prawie miałam, jedną nie-fankę w to zaangażowałam, ale się okazało, ze ona będzie na miejscu za późno.
Na razie wstrzymałam produkcję, bo chyba to na nic...
Mam na razie tylko te dwa, jeden z $ONY, a drugi z napisem "Niewinny" w pięciu językach /polski, angielski, niemiecki, rosyjski i łotewski/.
Chciałam jeszzce robić to z VITILIGO - DLACZEGO SIĘ O TYM NIE MÓWI.
Ale w takim razie ten pomysł jest wolny.
Kto zrobi te transparenty?
MJowitek :(
No chyba, ze ktoś jest z okolic Wrocławia i może zabrać to, co ja zrobię.
Jest ktoś?
Albo raczej ja.
Ja nie mogę jechać, ale robię transparenty, które miała zawieźć dzina. Niestety ona nie może jechać, z bardzo poważnego powodu, a ja nie mam już jak przekazać tych rzeczy. Prawie miałam, jedną nie-fankę w to zaangażowałam, ale się okazało, ze ona będzie na miejscu za późno.

Na razie wstrzymałam produkcję, bo chyba to na nic...
Mam na razie tylko te dwa, jeden z $ONY, a drugi z napisem "Niewinny" w pięciu językach /polski, angielski, niemiecki, rosyjski i łotewski/.
Chciałam jeszzce robić to z VITILIGO - DLACZEGO SIĘ O TYM NIE MÓWI.
Ale w takim razie ten pomysł jest wolny.
Kto zrobi te transparenty?
MJowitek :(
No chyba, ze ktoś jest z okolic Wrocławia i może zabrać to, co ja zrobię.
Jest ktoś?
Myślę, że to świetny pomysł, ale: Jak tu zrobisz aby Michael nas zobaczył i usłyszał, słyszałem, że często listy nie dochodzą do Neverlnad, może to tylko plotka. Ale super by było gdyby Michael nas usłyszał w swoim języku i naszym i zobaczył a potę jak by mógł to podziękował nam bądź choć coś powedział do nas do POLSKICH fanów w końcu.THRILLER pisze:ponieważ od pewnego czasu uwielbiam po prostu bawić się w obrabianie filmów na kompie to deklaruje się iż całą imprezę uwiecznię na video :] Jak już ją podrasuję u siebie w domu to myślę że kierownictwo mogło by się postarać aby owy przekaz wizualny trafił do Neverland. Co sądzicie?

beznadziejnie...MJowitek pisze:No chyba, ze ktoś jest z okolic Wrocławia i może zabrać to, co ja zrobię.
Jest ktoś?
ale chciałbym zwrócić uwagę, że jeśli ktoś jedzie pociągiem, to może skorzystać w weekend z biletu turystycznego:
na ten bilet nie ma już żadnej ulgi, np. studenckiej - 55 zł to minimum jakie trzeba zapłacić. Ale gdyby ktoś jechał na taki właśnie bilet, to mógłby podskoczyć do MJowitki za tą samą cenę :) Ja się raczej nie piszę, bo wydłużyłbym drogę o przynajmniej 250 kmPKP pisze:Bilet turystyczny można nabyć na przejazdy w klasie 2 lub 1 pociągów osobowych i pospiesznych. Uprawnia on do nieograniczonej liczby przejazdów, w kraju + przejazdy do pierwszej stacji za granicę polsko – niemiecką, od godz. 18:00 w dniu roboczym poprzedzającym bezpośrednio kolejno po sobie następujące dni wolne od pracy, do godz. 24:00 ostatniego dnia wolnego od pracy.
Ceny biletów:
- 55 zł w klasie 2 pociągów osobowych i pospiesznych,
- 80 zł w klasie 1 pociągów osobowych i pospiesznych.
Łącznie z biletem turystycznym, podróżny może nabyć za 10 zł bilet na przewóz roweru (cena zryczałtowana). Osoba jadąca z dzieckiem może przewieźć bezpłatnie wózek dziecięcy.