Na MSNBC

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
Yana

Na MSNBC

Post autor: Yana »

Oto co znalazłam na MSNBC:

Michael Jackson could face civil suit
Accuser, family expected to seek monetary damages in court

http://www.msnbc.msn.com/id/8242221/
Ostatnio zmieniony czw, 16 cze 2005, 23:31 przez Yana, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Jeśli by się zastanowić, to (gdyby już takie coś miało miejsce) Mesereau miałby ułatwioną sprawę - nie trudno będzie w tym wypadku udowodnić, że matkeczka leci tylko na pieniądze... Przecież najpierw zapierała się, że nie chce "the devil's money", a teraz nagle jej się odmienia?? :-P Ciekawe jak by to uzasadniła...
eljiah

Post autor: eljiah »

kate pisze:Jeśli by się zastanowić, to (gdyby już takie coś miało miejsce) Mesereau miałby ułatwioną sprawę - nie trudno będzie w tym wypadku udowodnić, że matkeczka leci tylko na pieniądze... Przecież najpierw zapierała się, że nie chce "the devil's money", a teraz nagle jej się odmienia?? :-P Ciekawe jak by to uzasadniła...
Zgadzam sie... Glupia szmata i tyle. A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada. A tak kulka kolo niego na tamtych zdjeciach to niby ma byc jego brat!! Bo jak tak, to niezle byl karmiony i chyba na brak kasy nie narzekal... Co do odszkodowania, to moim zdaniem koszta procesu Michaela powinna pokryc prokuratura- MR. Snedzio. $500.000 za adwokato + paliwo + straty zwiazane ze stresem + oplaty za lekarza + srodki uspokajajace + srodki nasenne... Wymieniac dalej?? Ze 4mln by sie uzbieraly... HAHAHHAHHAAH+
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Jestem do tego zmuszony... :surrender:
eljiah pisze:A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada.
A mi na zwykłego nastolatka, jakich wielu. Jak dam swoje zdjęcie, to niewykluczone, że w.g. niektórych mogę wyglądać jak:

a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
j) strzelający beznadziejne miny wieśniak
k) kolejny fan Giertycha
l) ktoś, komu mózg wyżarł o. Rydzyk
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel

(...)

Nie to, że bronię Gavina, ale jeżeli niektórzy przyczepiają się do jego wyglądu, to... ekhm... no comments :wariat: Szczególnie, że większość rzuciłaby się (może nie dosłownie ;) ), gdyby ktoś powiedział, że Michael maluje się jak baba i wygląda jak cień człowieka, względnie człowiek-wrak.
elijah pisze: A tak kulka kolo niego na tamtych zdjeciach to niby ma byc jego brat!!
Nobody's perfect? :wariat: A pamiętacie pewnego fana, który tak zaciekle bronił Michaela i (chyba on...) krzyknął na Diane Diamond... BITCH? Też nie był szczupły specjalnie. Ale czy ktoś go tu kiedykolwiek atakował, że wygląda jak kulka?
elijah pisze:Bo jak tak, to niezle byl karmiony i chyba na brak kasy nie narzekal...
No co, nie ukrywał, że w Neverlandzie miał dobrą opiekę :wariat:
elijah pisze:Co do odszkodowania, to moim zdaniem koszta procesu Michaela powinna pokryc prokuratura- MR. Snedzio. $500.000 za adwokato + paliwo + straty zwiazane ze stresem + oplaty za lekarza + srodki uspokajajace + srodki nasenne... Wymieniac dalej?? Ze 4mln by sie uzbieraly... HAHAHHAHHAAH+
Wiesz co prawo amerykańskie myśli o Twoim zdaniu? Każdy by chciał, by Michaelowi milionowe kwoty zwracano, ale... cóż... nie tak łatwo. Zawsze ktoś może powiedzieć, że nie musiał brać drogich adwokatów, ochroniarzy i jeździć dobrym samochodem zżerającym od groma paliwa :wariat:

A tak wogóle 4 miliony dolarów tylko by się uzbierało? ;) Sama kaucja 75% tego kosztowała...

---

A mamuśka niech sobie żada procesów cywilnych i odszkodowań... Popstryka palcami, nikt jej nie uwierzy ;)
eljiah

Post autor: eljiah »

Pank pisze:Jestem do tego zmuszony... :surrender:
eljiah pisze:A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada.

A tak wogóle 4 miliony dolarów tylko by się uzbierało? ;) Sama kaucja 75% tego kosztowała...
Tak, ale jak sama nazwa wskazuje KAUCJA zostanie mu zwrocona. TO mialo byc zabezpieczenie, zeby nie czmychnal. To tak jak z dekoderem polsatu, hahaha. Kaucja zostalaby mu zrocona nawet gdyby zostal uznany za winnego.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Pank pisze:Jak dam swoje zdjęcie, to niewykluczone, że w.g. niektórych mogę wyglądać jak:

a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel

Musisz być bardzo ciekawą osobą, już się nie mogę doczekać poznania ciebie :-)
KASIA

Post autor: KASIA »

Pank pisze: a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
r) takie miłe dziecko :)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Pank pisze:
a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

a tak nie na temat... patrze sie na zdjecia MJ i powiem wam tyle: Tomasz Śledzion to totalna pala :smiech: boszsz... sorry... ale mam gorszy dzien :wariat: :smiech:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

PAulina (big fanka) pisze:Tomasz Śledzion to totalna pala
A kto to? :wariat:

Niedługo Michaela będziemy nazywać Michał Jackowski :]
ODPOWIEDZ