27_03_2008- Koncert MJ w Radiu Zet
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- dangerous_girl
...A ja się zastanawiam tak naprawdę co ich napadło by wyemitować ten koncert. Radio Zet do moich ulubionych nie należy dlatego że grają w kólko jedno i to samo... mało tam klasyki a to że puszczą tam Michaela raz po raz nie zmienia postaci rzeczy że są radiem słabym. Nie promowali Jacksona przy okazji "One More Chance" grali tylko murowane hity jak "Billie Jean" itp. Za to Polska "Trójka" jest świetna... Tam jak zagrają Michael'a to jakieś "Human Nature czy "Stranger In Moscow" kawałki ciutkę mniej znane i oto chodzi!
Jejku wspaniale, juz nie moge sie doczekac! Wlasnie dylemat mam jak inni, jaki bedzie czas trwania audycji i czy bedzie to puszczone ciagle czy z przerwami? O 5:00 wstaje do pracy i planowalam sie dzis wyspac, ale dla Michaela wszystko:) Na bank nagram na kasete:D Przemila niespodzianka, pozdrawiam wszystkich.
sorry za OT ale właśnie słucham sobie Radia ZET i tam w 'faktach' podają że Michael został właśnie oczyszczony ze wszystkich 10 zarzutów, a przed sądem w Santa Maria kilka set fanów odniosło zwycięstwo bo ich idol jest niewinny...
...i tak w kółko. Nie mam pojęcia dlaczego. Słucham ZETki przez internet i jak wycisze muzyke, to dają inforumacje o procesie MJ-a tak jakby działo się to teraz ale jak przesunę pasek (volume) to łapie znowu normalne radio i są wiadomości, te dzisiejsze.
...i tak w kółko. Nie mam pojęcia dlaczego. Słucham ZETki przez internet i jak wycisze muzyke, to dają inforumacje o procesie MJ-a tak jakby działo się to teraz ale jak przesunę pasek (volume) to łapie znowu normalne radio i są wiadomości, te dzisiejsze.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
- Secret Man
Dokładnie, jak nas ponad 1000 nagle o 22:00 właczy Radio Zet to może częsciej będą puszczac Michael'a :PP
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute