Taka liczba to dla ogólnopolskiej, popularnej, komercyjnej stacji radiowej plankton!Trinity pisze:Dokładnie, jak nas ponad 1000 nagle o 22:00 właczy Radio Zet to może częsciej będą puszczac Michael'a
27_03_2008- Koncert MJ w Radiu Zet
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Dominika55
taa, zamiast od Jam, to wybiórczo puszczają, tak na przekór nagrywającym hehe
Naszczęście mam to na CD ale z przerwami między utworami.
– taaak 1000 osób już z forum wali.
Co najwyżej 30 które obserwują ten temat.
Naszczęście mam to na CD ale z przerwami między utworami.
Trinity pisze:jak nas ponad 1000 nagle o 22:00 właczy Radio Zet to może częsciej będą puszczac Michael'a
– taaak 1000 osób już z forum wali.
Co najwyżej 30 które obserwują ten temat.
- Secret Man
No co Ty. U mnie na samym gadu jest około 30 z opisami o koncercie i tych, co jestem pewna że słuchają. Osób które nie zaglądają tu już uuuu.777 pisze:Co najwyżej 30 które obserwują ten temat.
Ludzie mnie w szkole zachaczali, czy na pewno wiem o koncercie, więc chyba się rozniosło ;)
Ostatnio zmieniony czw, 27 mar 2008, 22:21 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
no spoko, ale z forum to nie dużo, a ilu jest fanów co słucha radia Zet, albo zagląda na forum. Mi kolega Mirek (fan) smsa podesłał. Inaczej bym nie wiedział.
Nie słucham tego radia, które codziennie minimum po 2 razy gra to co się w danej chwili promuje oraz które w ogóle nie puszczało MJa przed spory czas jak była afera w 2003. Bo przecież pedofila nie będą grali na antenie tak poważnego radia. I choćby 10 Thrillerów wydał to zboczeńców i pedofili nie puszczamy w radio Zet*
* -przypis autora
A teraz Zet też chce być na topie, to macie koncert.
Fajnie, aby takich więcej akcentów nie tylko jak jest promocja
Nie słucham tego radia, które codziennie minimum po 2 razy gra to co się w danej chwili promuje oraz które w ogóle nie puszczało MJa przed spory czas jak była afera w 2003. Bo przecież pedofila nie będą grali na antenie tak poważnego radia. I choćby 10 Thrillerów wydał to zboczeńców i pedofili nie puszczamy w radio Zet*
* -przypis autora
A teraz Zet też chce być na topie, to macie koncert.
Fajnie, aby takich więcej akcentów nie tylko jak jest promocja
Ostatnio zmieniony czw, 27 mar 2008, 22:31 przez 777, łącznie zmieniany 1 raz.
Aooww... Thriller tonight :P LoL występ mi się przypomina ;] Co będzie potem? Billie Jean ;> ?
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute