27_03_2008- Koncert MJ w Radiu Zet

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

MJfanTASTIC

Post by MJfanTASTIC »

Trinity wrote:Mówił, że " Michael z całą pewnością powiedziałby: I love you!!! (parodiując głos MJ'a), a ja powiem, że nazywam się Andrzej Piaseczny i dziękuję Wam za wspólnie spędzony wieczór"
Dzięki Trinity za wyjasnienie, bo zajęlam się na chwilę innym wątkiem... mnie to wkurzyło i tyle :-/ nie mam nic do Piaska, ale na parodiowanie MJ'a to wg mnie może sobie pozwolić jakiś artysta formatu Michaela! Tyle!
Ain't no sunshine when he's gone...
Guest

Post by Guest »

Mi to nie przeszkadza. Przez całą audycje akurat mówił o nim bardzo ciepło i przedstawiał jako prawdziwego Króla Popu. A to zdanie na końcu też jest okej...no bo co by Michael powiedział? :) Wrzućcie troszkę na looz, bo Piasek naprawdę nic złego nie zrobił.
MJfanTASTIC

Post by MJfanTASTIC »

Banan wrote:Mi to nie przeszkadza. Przez całą audycje akurat mówił o nim bardzo ciepło i przedstawiał jako prawdziwego Króla Popu. A to zdanie na końcu też jest okej...no bo co by Michael powiedział? :) Wrzućcie troszkę na looz, bo Piasek naprawdę nic złego nie zrobił.
...oki już jestem bardziej stabilna ;-) ale własnie mi to tak nie spasiło, że przez cały koncert oki oki, a na koniec taaaaki farmazon nenene niezbyt mi się takie cosik spodobuje ale spox już bez nerwacji zbednych glupija
Ain't no sunshine when he's gone...
Secret Man

Post by Secret Man »

--
Last edited by Secret Man on Thu, 06 Sep 2012, 17:28, edited 1 time in total.
viva201

Post by viva201 »

Secret Man wrote: Niby dlaczego?
też tego nie rozumiem...my też parodiujemy Michaela, próbujemy tańczyć jak on i takie tam...a wcale nie jesteśmy i nigdy nie bedziemy Jego formatu...
Piasek bardzo fajnie prowadził całą audycję, przecież Michael to nie tabu ani żadna świetość o której nie można mówić anktórej nie można nasladować...
Image
Mandey

Post by Mandey »

:smiech: Eh... Są fani i fanatycy... myśle tu o Patty w tym momencie...
Piasek się spisał... bo może gdyby nie On to byśmy nigdy tego koncertu w Zetce nie usłyszeli... ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Tatiana.

Post by Tatiana. »

ehh.. bylam tak zmeczona ze wytrzymalam do bodajze baet it i zasnelam :(
mam nadzieje ze jednak ktos nagral :)
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
BlackDimension

Post by BlackDimension »

właśnie słucham :) pierwszy raz słyszę ten właśnie koncert :) bardzo przyjemnie usłyszeć Michaela "na żywo" ;)
Image
Diana_95

Post by Diana_95 »

Mandey wrote:Piasek się spisał... bo może gdyby nie On to byśmy nigdy tego koncertu w Zetce nie usłyszeli
Dokładnie. Sam mówił że to właśnie on wybrał ten koncert. Uważam że bardzo fajnie wszystko poprowadził. Nie było żadnych zbędnych komentarzy. A parodiowanie 'I love you' nikomu krzywdy nie zrobiło.

Szkoda że zaczęli od Human Nature...liczyłam na Jam ;-) ogólnie audycja niezła... :mj: oby było takich więcej.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Tomo128

Post by Tomo128 »

Radio Zet pokazało koncert, według mnie z najlepszej strony. Szkoda, że nie dali ,,Jam" z początku koncertu, bo też było świetne. Aha, wstawki Piaska i jego ciekawostki o koncercie też były trafione. Oby więcej takich koncertów!!!!! :happy: :mj:
Tomo128
Image
maryska17

Post by maryska17 »

mmmm....tak się zastanawiałam czemu mnie na tym koncercie nie było?
i doszłam do wniosku, że miałam wtedy 1rok, 4 m-ce i 12 dni!
szkoda...

aaaa!!! :mj: za to wczoraj sobie nagrałam koncert i jeszcze raz słuchałam!

FANTASTIC! :mj: wooo!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

To naprawdę ogromne zaskoczenie,że puścili koncert w radiu. Nigdy nie słyszałam żadnego koncertu puszczanego w radiu,a zwłaszcza koncertu Michaela.
To jest tylko dowód na to,że KRóL powrócił i świeci triumfy. ;-)

Ten facet wie co robić i jeszcze dłuuuugo nie da o sobie zapomnieć. ;-)

Generalnie pozytywnie mnie zaskoczył Piasek.
Chodzi o fakt,że zgodził się udzielić komentarzy do audycji. Jednak wszystko było wszystko w porządku do czasu, dopóki nie strzelił hasła "I Love You" piskliwym głosem. :-/ W sumie wszystkie komentarze naprawdę O.K.,ale to jakoś mi sie nie spodobało. :wariat:

Mandey dziękuję za nagranie koncertu. :hug:
Jesteś wielki! japrosic
Image
Dangerous_Dominika

Post by Dangerous_Dominika »

Erna Shorter wrote:Chodzi o fakt,że zgodził się udzielić komentarzy do audycji. Jednak wszystko było wszystko w porządku do czasu, dopóki nie strzelił hasła "I Love You" piskliwym głosem. Co to miało być? Najpierw wszystko pięknie ładnie,a potem kpina...

to mnie tez wkurzylo...taki piekny koncert a on z czyms takim na koniec wyskakuje...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
homesick

Post by homesick »

ludzie, czy wy macie cos takiego jak poczucie humoru. okej czerstwe to bylo jak stary razowiec, ale zeby tak to roztrzasac....
'the road's gonna end on me.'
Kadia

Post by Kadia »

Koncert bardzo dobry, komentarze Piaska też w porządku ;) Ale faktycznie, to "I love youuuu!" było trochę irytujące...
[*]
Post Reply