27_03_2008- Koncert MJ w Radiu Zet

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Trinity pisze:Mówił, że " Michael z całą pewnością powiedziałby: I love you!!! (parodiując głos MJ'a), a ja powiem, że nazywam się Andrzej Piaseczny i dziękuję Wam za wspólnie spędzony wieczór"
Dzięki Trinity za wyjasnienie, bo zajęlam się na chwilę innym wątkiem... mnie to wkurzyło i tyle :-/ nie mam nic do Piaska, ale na parodiowanie MJ'a to wg mnie może sobie pozwolić jakiś artysta formatu Michaela! Tyle!
Ain't no sunshine when he's gone...
Gość

Post autor: Gość »

Mi to nie przeszkadza. Przez całą audycje akurat mówił o nim bardzo ciepło i przedstawiał jako prawdziwego Króla Popu. A to zdanie na końcu też jest okej...no bo co by Michael powiedział? :) Wrzućcie troszkę na looz, bo Piasek naprawdę nic złego nie zrobił.
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Banan pisze:Mi to nie przeszkadza. Przez całą audycje akurat mówił o nim bardzo ciepło i przedstawiał jako prawdziwego Króla Popu. A to zdanie na końcu też jest okej...no bo co by Michael powiedział? :) Wrzućcie troszkę na looz, bo Piasek naprawdę nic złego nie zrobił.
...oki już jestem bardziej stabilna ;-) ale własnie mi to tak nie spasiło, że przez cały koncert oki oki, a na koniec taaaaki farmazon nenene niezbyt mi się takie cosik spodobuje ale spox już bez nerwacji zbednych glupija
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 06 wrz 2012, 17:28 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Secret Man pisze: Niby dlaczego?
też tego nie rozumiem...my też parodiujemy Michaela, próbujemy tańczyć jak on i takie tam...a wcale nie jesteśmy i nigdy nie bedziemy Jego formatu...
Piasek bardzo fajnie prowadził całą audycję, przecież Michael to nie tabu ani żadna świetość o której nie można mówić anktórej nie można nasladować...
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

:smiech: Eh... Są fani i fanatycy... myśle tu o Patty w tym momencie...
Piasek się spisał... bo może gdyby nie On to byśmy nigdy tego koncertu w Zetce nie usłyszeli... ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

ehh.. bylam tak zmeczona ze wytrzymalam do bodajze baet it i zasnelam :(
mam nadzieje ze jednak ktos nagral :)
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

właśnie słucham :) pierwszy raz słyszę ten właśnie koncert :) bardzo przyjemnie usłyszeć Michaela "na żywo" ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

Mandey pisze:Piasek się spisał... bo może gdyby nie On to byśmy nigdy tego koncertu w Zetce nie usłyszeli
Dokładnie. Sam mówił że to właśnie on wybrał ten koncert. Uważam że bardzo fajnie wszystko poprowadził. Nie było żadnych zbędnych komentarzy. A parodiowanie 'I love you' nikomu krzywdy nie zrobiło.

Szkoda że zaczęli od Human Nature...liczyłam na Jam ;-) ogólnie audycja niezła... :mj: oby było takich więcej.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Radio Zet pokazało koncert, według mnie z najlepszej strony. Szkoda, że nie dali ,,Jam" z początku koncertu, bo też było świetne. Aha, wstawki Piaska i jego ciekawostki o koncercie też były trafione. Oby więcej takich koncertów!!!!! :happy: :mj:
Tomo128
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

mmmm....tak się zastanawiałam czemu mnie na tym koncercie nie było?
i doszłam do wniosku, że miałam wtedy 1rok, 4 m-ce i 12 dni!
szkoda...

aaaa!!! :mj: za to wczoraj sobie nagrałam koncert i jeszcze raz słuchałam!

FANTASTIC! :mj: wooo!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

To naprawdę ogromne zaskoczenie,że puścili koncert w radiu. Nigdy nie słyszałam żadnego koncertu puszczanego w radiu,a zwłaszcza koncertu Michaela.
To jest tylko dowód na to,że KRóL powrócił i świeci triumfy. ;-)

Ten facet wie co robić i jeszcze dłuuuugo nie da o sobie zapomnieć. ;-)

Generalnie pozytywnie mnie zaskoczył Piasek.
Chodzi o fakt,że zgodził się udzielić komentarzy do audycji. Jednak wszystko było wszystko w porządku do czasu, dopóki nie strzelił hasła "I Love You" piskliwym głosem. :-/ W sumie wszystkie komentarze naprawdę O.K.,ale to jakoś mi sie nie spodobało. :wariat:

Mandey dziękuję za nagranie koncertu. :hug:
Jesteś wielki! japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Erna Shorter pisze:Chodzi o fakt,że zgodził się udzielić komentarzy do audycji. Jednak wszystko było wszystko w porządku do czasu, dopóki nie strzelił hasła "I Love You" piskliwym głosem. Co to miało być? Najpierw wszystko pięknie ładnie,a potem kpina...

to mnie tez wkurzylo...taki piekny koncert a on z czyms takim na koniec wyskakuje...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

ludzie, czy wy macie cos takiego jak poczucie humoru. okej czerstwe to bylo jak stary razowiec, ale zeby tak to roztrzasac....
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Koncert bardzo dobry, komentarze Piaska też w porządku ;) Ale faktycznie, to "I love youuuu!" było trochę irytujące...
[*]
ODPOWIEDZ