Czy Michael Jackson jest dobry czy Michael Jackson jest zly
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Czy Michael Jackson jest dobry czy Michael Jackson jest zly
"Czy Michael Jackson jest dobry czy Michael Jackson jest zly?"
Od takiego pytania zaczal swoja audycje "Czarny piatek" ,Hirek Wrona w radiowej Trojce .
To pytanie do sluchaczy ,ktos dzwoni ?
(22) 333 333 3
mystery
Od takiego pytania zaczal swoja audycje "Czarny piatek" ,Hirek Wrona w radiowej Trojce .
To pytanie do sluchaczy ,ktos dzwoni ?
(22) 333 333 3
mystery
http://www.radio.com.pl/trojka/
Tu słuchać! /tam na saaaamym dole jest "posłuchaj"
Mówią pozytywnie! /tzn to czy mówią pozytywnie to zalezy od głosów publicznośc, ale pan powiedział, ze głosy są póki co głównie za tym, ze Mj nie jest zły.
"MJ nagrał co prawda Thriller, ale zbozceńcem nie jest"... dalej nie pamiętam...
Maile też można wysyłać.
Gdzies na tej stronie co dałam jest pewnie mail jak poszukać.
Mówią pozytywnie! /tzn to czy mówią pozytywnie to zalezy od głosów publicznośc, ale pan powiedział, ze głosy są póki co głównie za tym, ze Mj nie jest zły.
"MJ nagrał co prawda Thriller, ale zbozceńcem nie jest"... dalej nie pamiętam...
Maile też można wysyłać.
MJowitek pisze:http://www.radio.com.pl/trojka/
Maile też można wysyłać.
kontakt dla słuchaczy:
tel.: (0-22) 333 3333
trojka@polskieradio.pl
Dzięki. No to co?siadeh_ pisze: czarny@polskieradio.pl
Do roboty?
Eee..nie mam pomysłu na błyskotliwą wypowiedź. Ktoś ma pomysł?
Ja też. ale jestem zmęzcona, i już nawet nie pamiętam cosiadeh_ pisze:Napisałam...
edit: ooo, to już wiem co! Pan przeczytał kawałek mojego maila!
Zrobiłam reklamę naszej manify , hehe
hihihi
Ostatnio zmieniony pt, 17 cze 2005, 23:14 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeju fajnei wcześniej dosłwanie kilak minut temu na TVP 2 w muzyce starszych ludzi czy jakos tak co prowadzi taka kobeta z takim panem starszym ;) tez było o MJu klip BJ i łaczyli sie z facetem ktory był w USA na procesie MJa pan Marek Waukuski bardzo obietywnie powiedział bardzo fajnei wszyscy mówili o braku dowodów na wine MJa i zyczyli mu jak najlepiej mówili o wspierajacej go rodzinie ktorej roznie sie układało<jakw kazdej chyba> mówilize etraz bedzie odpoczywał czego potrzebuje no i jak mówiłem zyczyli mu powrotu na scene
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
aha... o dekadzie jak fajnie! juz pomijam , ze mnie ktos przeczytal (nie zapomne jak mnie duma rozpierala , jak tvn mnie zacytowal po ostatniej manifie czlowiek to jednak strasznie próżne stworzenie), ale niemal wszystkie wypowiedzi sa pozytywne, przychylne Mjowi. Moze jednka nie takie glupie to nasze spoleczeństwo?
...pzdr
siadeh_do_zobaczenia_jutro_!!!_
...pzdr
siadeh_do_zobaczenia_jutro_!!!_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Mazi! O Tobie to nawet z "imienia" powiedzieli! Brawo dla nas. "Trojke" tez już żesmy opanowali
Ostatnio zmieniony pt, 17 cze 2005, 23:48 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *