Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Tu słuchać! /tam na saaaamym dole jest "posłuchaj"
Mówią pozytywnie! /tzn to czy mówią pozytywnie to zalezy od głosów publicznośc, ale pan powiedział, ze głosy są póki co głównie za tym, ze Mj nie jest zły.
"MJ nagrał co prawda Thriller, ale zbozceńcem nie jest"... dalej nie pamiętam...
Maile też można wysyłać.
Gdzies na tej stronie co dałam jest pewnie mail jak poszukać.
Jak mi ktoś znajdzie maila do tego programu, to byłoby miło. Ja już nieprzytomna. Albo jak ktoś coś znajdzie, to sam niech napisze, ze juto manifa. :]
A co. Trza się reklamowć, no nie?
Tu słuchać! /tam na saaaamym dole jest "posłuchaj"
Mówią pozytywnie! /tzn to czy mówią pozytywnie to zalezy od głosów publicznośc, ale pan powiedział, ze głosy są póki co głównie za tym, ze Mj nie jest zły.
"MJ nagrał co prawda Thriller, ale zbozceńcem nie jest"... dalej nie pamiętam...
Maile też można wysyłać.
Gdzies na tej stronie co dałam jest pewnie mail jak poszukać.
Jeju fajnei wcześniej dosłwanie kilak minut temu na TVP 2 w muzyce starszych ludzi czy jakos tak co prowadzi taka kobeta z takim panem starszym ;) tez było o MJu klip BJ i łaczyli sie z facetem ktory był w USA na procesie MJa pan Marek Waukuski bardzo obietywnie powiedział bardzo fajnei wszyscy mówili o braku dowodów na wine MJa i zyczyli mu jak najlepiej mówili o wspierajacej go rodzinie ktorej roznie sie układało<jakw kazdej chyba> mówilize etraz bedzie odpoczywał czego potrzebuje no i jak mówiłem zyczyli mu powrotu na scene
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
aha... o dekadzie jak fajnie! juz pomijam , ze mnie ktos przeczytal (nie zapomne jak mnie duma rozpierala , jak tvn mnie zacytowal po ostatniej manifie czlowiek to jednak strasznie próżne stworzenie), ale niemal wszystkie wypowiedzi sa pozytywne, przychylne Mjowi. Moze jednka nie takie glupie to nasze spoleczeństwo?
...pzdr
siadeh_do_zobaczenia_jutro_!!!_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"