Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

O właśnie w ogóle zapomniałam! Ja mam okulary takie jak Mj nosi :P tylko że nie czarne ale takie ciemno brązowe... ale takiego samego typu tylko kolor inny ^^ Właściwie to nie kupiłam ich ze względu na Michaela ale co tam... :P
:mj:
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
kostka

Post autor: kostka »

A ja strasznie śmiesznie wyglądam nosząc białe skarpetki i czarne spodnie "rurki" do bardzo dziewczęcych bluzek i balerinek. Na szczęście nie jestem 1 osobą, która nosi tylko białe skarpetki w szkole.
Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

nie, ja raczej nie eksponuje mojego przywiązania do Michaela moją garderobą. mama tylko kilka ciuchów a' la Michael ale li i jedynie do tańczenia. Można mnie poznać raczej po śpiewaniu jego piosenek publicznie niż noszeniu białych skarpetek...
"..You're really just another part of me.."
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Ja nie obwieszczam światu mojego zamiłowania do Michaela poprzez ubranie.(Za to śpiewam pod nosem w miejscach publicznych jego piosenki;) Czytam i czytam....widzę,że dużo osób chodzi w plastrach i białych skarpetkach.Mi jest w nich nie wygodnie;P<w plastrach> Przyklejam tylko wtedy kiedy się skaleczę,a skarpetki? Lubię kolorowe:D Michaelowy kapelusz mam ,ale nie zakładam go często.Tak czasem się w nim gdzieś wymknę.Ubieram się po swojemu.
Jako

Post autor: Jako »

Ja to tylko po domu nosze czarne rury(stare ale jare :smiech: , mam a chciała mi je wyrzucic aleee NIE DAM!) i białe skarpetki. A biały podkoszulek to uwielbiam(mam ze 4).
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

ja w sumie nie ubieram sie w stylu Michaela...no nie liczac okularow i czasami fedore wloze...ale rzadko
a co do okularow musze sobie nowe kupic bo jak zawsze wszystkie musilam popsuc...tyle ze nie mam pomyslu jakie kupic teraz...ma ktos jakis pomysl??
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Hmm... od czasu do czasu kiedy idę poimprezować/potańczyć to się na Jacksona troszkę odstawię ;) W sumie to tylko spodnie odpuszczam, a tak to butki, kapelusz, marynareczka jakaś bardziej sportowa :mj: A na co dzień to zwykle business-look (czyli marynarka itp) + jeansy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

Kupiłam w sklepie BATA czarne mokasyny i przyjaciółka powiedziała, że jej babcia takie nosiła :wariat: ale mam jeszcze drugie michaelowe buty w razie potrzeby ;-)
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Ja na razie mogę tylko plasterki przyklejać nenene .Najpierw to zacznę od poszukiwań fedory,a potem się zobaczy.Ale nie sądzę,że znajdę to czego szukam gdzie indziej niż na allegro czy czymś podobnym(chodź i do tego nie mam pewności)Możliwość manewru mam raczej małą,mieszkanie w małym miasteczku to kiepska sprawa,a jakoś się jeszcze chętny nie znalazł,żeby mnie gdzieś dalej zawieść :PJak ktoś coś zakupi,to dawajcie fotki bo jestem ciekawa Majkelowych zakupów:)
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Awatar użytkownika
Diana_95

Post autor: Diana_95 »

derozje pisze:ja byłam dzisiaj w ZT i nigdzie nie było black fedory... xC mi się zdaje że jej w ogóle w polsce nawet nie ma... :P
Jest. Jestem posiadaczką czarnej i białej fedory.
Poszukaj w C&A. Ja tam kupiłam białą.
Czarną w sklepie pt. 'Kapelusze' ;-) gdzieś niedaleko Starego Miasta w W-wie
Mówie Ci da sie znaleźć tylko musisz szukać w każdym sklepie z ciuchami i dodatkami :-)
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Awatar użytkownika
Annie5

Post autor: Annie5 »

Hehe, widzę, że rozwinął się tutaj punkt wymiany zdjęć/adresów sklepów etc.
W każdym razie, ja swego czasu próbowałam z plastrami [taki na niebieskiej rolce, na pewno wiecie ;-) ]. Ale teraz kapelusik - może i nie jest to fedora, ale jakiś cekinowy 'towar' z przeceny nenene jednak jak na razie mnie odpowiada ;-) Ostatnio kupiłam także 'super-trędi' płaszczyk w szalenie trendowym [ :wariat: ] czerwonym kolorze. Pomimo zerowego podobieństwa, nie wiedzieć czemu, widzę w nim pamiętną czerwoną kurteczkę Michaela z Thrillera :love:
A tak btw.: Wiele z was nie chodzi do szkoły w kapeluszu... Eee, czy to jakiś obciach, bo ja od dłuższego czasu pokazuję się właśnie w kapeluszu i jakoś tak mi się dziwnie zrobiło po przeczytaniu waszych postów... :knuje:

________
EDIT
Ah... a więc to tak ;-) Ja nie mam żadnych oporów, a właściwie przeciwnie - nie żebym popadła w samouwielbienie, ale jaką jestem duuumną fanką, kiedy tak sobie idę w kapelutku, a ludzie się tak za mną oglądają "że o co chodzi... :wariat: "
Życzę więc przełamania się - to takie cudne uczucie :happy:
Ostatnio zmieniony śr, 02 kwie 2008, 19:47 przez Annie5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Ja podziwiam za odwagę. To nie jest żaden obciach wygląda to fajnie ;-) Tylko ja za bardzo przejmuje się oceną innych ludzi. Bardzo chętnie poszłabym do szkoły tak trochę a'la Majkel. Chyba musze poznać jakiegoś fana z Warszawy, który wybierze się ze mną na zakupy bo właściwie nie bardzo wiem czego szukać... ;-)
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Codziennie- staram się jak moge- ale nie ma się czym chwalić, powaznie, jeśli znajde ją w katalogu w internecie, to wkleje... :)) ;-) A no i dzisija jeszcze założyłam czerwoną koszule, na to czarną marynarke- normalnie jak z teledysku You rock my world- a wczoraj zupełnie przez przypadek(powaznie) wyglądałam jak z więziennej wersi They don't care about us. Jeansy, biała podkoszulka i na to zapięta błękitna koszula :).
Obrazek
Awatar użytkownika
Prince&Blanket

Post autor: Prince&Blanket »

No ja ubieram się czasem pod styl MJ^^, ZAWSZE białe skarpetki, musza byc widoczne XD, czarne rurki, białe podkoszulki, policyjne okularki jak Majkel, w ogóle odkąd jestem fanką ubieram się ciemniej niż kiedyś, najbardziej lubie na czarno-biało xD :mj:
▪▪▪♪Don't Stop 'Til You Get Enough!▪▪▪
Obrazek
www.mj-king.blog.onet.pl ^^
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

ja nosze tez białe skarpetki, plastry na palcach, mam zamiar kupic sobie kapelusz, czasem ściagam cos od michaela - biale koszulki itp. :mj:
ODPOWIEDZ