Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- jam_jam_nati
- Streetwalker
Ja nie obwieszczam światu mojego zamiłowania do Michaela poprzez ubranie.(Za to śpiewam pod nosem w miejscach publicznych jego piosenki;) Czytam i czytam....widzę,że dużo osób chodzi w plastrach i białych skarpetkach.Mi jest w nich nie wygodnie;P<w plastrach> Przyklejam tylko wtedy kiedy się skaleczę,a skarpetki? Lubię kolorowe:D Michaelowy kapelusz mam ,ale nie zakładam go często.Tak czasem się w nim gdzieś wymknę.Ubieram się po swojemu.
- Dangerous_Dominika
ja w sumie nie ubieram sie w stylu Michaela...no nie liczac okularow i czasami fedore wloze...ale rzadko
a co do okularow musze sobie nowe kupic bo jak zawsze wszystkie musilam popsuc...tyle ze nie mam pomyslu jakie kupic teraz...ma ktos jakis pomysl??
a co do okularow musze sobie nowe kupic bo jak zawsze wszystkie musilam popsuc...tyle ze nie mam pomyslu jakie kupic teraz...ma ktos jakis pomysl??
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- calineczka
- maadziulaa
Ja na razie mogę tylko plasterki przyklejać .Najpierw to zacznę od poszukiwań fedory,a potem się zobaczy.Ale nie sądzę,że znajdę to czego szukam gdzie indziej niż na allegro czy czymś podobnym(chodź i do tego nie mam pewności)Możliwość manewru mam raczej małą,mieszkanie w małym miasteczku to kiepska sprawa,a jakoś się jeszcze chętny nie znalazł,żeby mnie gdzieś dalej zawieść :PJak ktoś coś zakupi,to dawajcie fotki bo jestem ciekawa Majkelowych zakupów:)
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Jest. Jestem posiadaczką czarnej i białej fedory.derozje pisze:ja byłam dzisiaj w ZT i nigdzie nie było black fedory... xC mi się zdaje że jej w ogóle w polsce nawet nie ma... :P
Poszukaj w C&A. Ja tam kupiłam białą.
Czarną w sklepie pt. 'Kapelusze' gdzieś niedaleko Starego Miasta w W-wie
Mówie Ci da sie znaleźć tylko musisz szukać w każdym sklepie z ciuchami i dodatkami
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Hehe, widzę, że rozwinął się tutaj punkt wymiany zdjęć/adresów sklepów etc.
W każdym razie, ja swego czasu próbowałam z plastrami [taki na niebieskiej rolce, na pewno wiecie ]. Ale teraz kapelusik - może i nie jest to fedora, ale jakiś cekinowy 'towar' z przeceny jednak jak na razie mnie odpowiada Ostatnio kupiłam także 'super-trędi' płaszczyk w szalenie trendowym [ ] czerwonym kolorze. Pomimo zerowego podobieństwa, nie wiedzieć czemu, widzę w nim pamiętną czerwoną kurteczkę Michaela z Thrillera
A tak btw.: Wiele z was nie chodzi do szkoły w kapeluszu... Eee, czy to jakiś obciach, bo ja od dłuższego czasu pokazuję się właśnie w kapeluszu i jakoś tak mi się dziwnie zrobiło po przeczytaniu waszych postów...
________
EDIT
Ah... a więc to tak Ja nie mam żadnych oporów, a właściwie przeciwnie - nie żebym popadła w samouwielbienie, ale jaką jestem duuumną fanką, kiedy tak sobie idę w kapelutku, a ludzie się tak za mną oglądają "że o co chodzi... "
Życzę więc przełamania się - to takie cudne uczucie
W każdym razie, ja swego czasu próbowałam z plastrami [taki na niebieskiej rolce, na pewno wiecie ]. Ale teraz kapelusik - może i nie jest to fedora, ale jakiś cekinowy 'towar' z przeceny jednak jak na razie mnie odpowiada Ostatnio kupiłam także 'super-trędi' płaszczyk w szalenie trendowym [ ] czerwonym kolorze. Pomimo zerowego podobieństwa, nie wiedzieć czemu, widzę w nim pamiętną czerwoną kurteczkę Michaela z Thrillera
A tak btw.: Wiele z was nie chodzi do szkoły w kapeluszu... Eee, czy to jakiś obciach, bo ja od dłuższego czasu pokazuję się właśnie w kapeluszu i jakoś tak mi się dziwnie zrobiło po przeczytaniu waszych postów...
________
EDIT
Ah... a więc to tak Ja nie mam żadnych oporów, a właściwie przeciwnie - nie żebym popadła w samouwielbienie, ale jaką jestem duuumną fanką, kiedy tak sobie idę w kapelutku, a ludzie się tak za mną oglądają "że o co chodzi... "
Życzę więc przełamania się - to takie cudne uczucie
Ostatnio zmieniony śr, 02 kwie 2008, 19:47 przez Annie5, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja podziwiam za odwagę. To nie jest żaden obciach wygląda to fajnie Tylko ja za bardzo przejmuje się oceną innych ludzi. Bardzo chętnie poszłabym do szkoły tak trochę a'la Majkel. Chyba musze poznać jakiegoś fana z Warszawy, który wybierze się ze mną na zakupy bo właściwie nie bardzo wiem czego szukać...
[*]
Codziennie- staram się jak moge- ale nie ma się czym chwalić, powaznie, jeśli znajde ją w katalogu w internecie, to wkleje... :)) A no i dzisija jeszcze założyłam czerwoną koszule, na to czarną marynarke- normalnie jak z teledysku You rock my world- a wczoraj zupełnie przez przypadek(powaznie) wyglądałam jak z więziennej wersi They don't care about us. Jeansy, biała podkoszulka i na to zapięta błękitna koszula :).
- Prince&Blanket