dzisiejsze
i starczy mnie w tym wątku myślę, nie sądzę by oglądanie mnie sprawiało komuś przyjemność ;d
to tak byście mnie na ulicy skojarzyli : )
o Aśa kiedy ja Cię widziałam, wyrosłaś ; Djolene_ pisze:dzisiejsze
...ciekawa riposta!majkelzawszespoko pisze:YOU F*CK WITH US? YOU F*CK WITH THE BEST
MJwodzuMJ nie krępuj się,sami swoi.MJwodzuMJ pisze:Ja zdecydowanie ograniczę się do komentowania.
ładne wyszło oświetlenie przyznaje :) dziękujęMandey pisze:...jak Kobieta w Błękitnej Wodzie... ładne
;>Maro pisze:No nawet nawet,zobaczymy jak za pare lat będzie...
dziękuję :dSugar pisze:ładna jolenka ;D
tak Kamilko, "większa się zrobiłam, na twarzy" ;DMistiness pisze:o Aśa kiedy ja Cię widziałam, wyrosłaś ; D
ładnie w błękicie.
a w tym miejscu Kamila na pewno znajdzie idealny komentarz ;dmajkelzawszespoko pisze:YOU F*CK WITH US? YOU F*CK WITH THE BEST
dziękuję, Erno :)ErnaShorter pisze:jolene_ fajna fotka. Wyglądasz tak nieco tajemniczo.
no, autentycznie ; Djolene_ pisze:tak Kamilko, "większa się zrobiłam, na twarzy" ;D
Twoje zdjęcia b. ładne![]()
chyba jedną mnie zjadło to coś (:jolene_ pisze: ...po pierwsze, czemu Kamili jest dwie a mnie trzy,
po drugie, czemu Kamilę zżera takie czarne coś
jolene_ pisze:a w tym miejscu Kamila na pewno znajdzie idealny komentarz ;dmajkelzawszespoko pisze:YOU F*CK WITH US? YOU F*CK WITH THE BEST
Maro szykuj podwójną trumnę dla nas ; Djolene pisze:Kopeć... po prostu mnie to zabiło ;D