Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
...powaliło mnie to na podłoge...Erna Shorter wrote:Stoję w kościele, w kolejce po komunię. Przede mną jakaś kobieta, zaraz za nią jakiś mężczyzna. Tuż przed jego kolejką ksiądz zatrzymuje się i krzyczy do wszystkich "A umiecie tak?" i robi pochylenie,tak jak Michael w klipie do Smooth Criminal. Chwilę potem ma na sobie biały garnitur, z głośników wydobywa się muzyka,a na ołtarzu pojawiają sie tancerze i tańczą do układu ze "Smooth'a".
Ja zamiast się zdziwić temu, co widzę, krzyczę "Jak fajnie, nasz ksiądz też jest fanem! ZielonoMi Jak tylko wrócę do domu, muszę napisać o tym na forum!...".
Po chwili ksiądz znowu ma ubraną sutannę i dalej rozdaje komunię.
Pal licho Michael w snach, jak mi sie forum śni,to niedobrze,bo to znaczy,ze jestem uzależniona.
Erna Shorter wrote:Po chwili słyszę jak otwierają się drzwi wejściowe i wchodzi... Pan Jezus Wariat, ubrany w białe sukno,przepasane czerwonym materiałem i mówi:"Wpadłem na kawę."
ja jako dziecko kochalam sie w Jezusie, do tej pory uwazam, ze <przepraszam wrazliwych ;) > wizerunek jezusa na krzyzu jest straszliwie sexy :PErna Shorter wrote:Mam wrażenie, że jako dziecko obu tych panów stawiałam na równi...Wariat
Tak to sobie po tylu latach interpretuję.