[PLOTKA]Neverland wystawiony na aukcję publiczną 19.03.08

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Ej to w koncu nie sprzedał tej Nibylandii???

P.S.Fajowsko by było jakby tamn wrócił..:D
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Mimo że nei czytam Bravo nałogowo, to i tak jak mi się nudzi to zaglądam.
A więc w ostatnim, najnowszym Bravo był urywek o Michael'u.
A mianowicie było tylko napisane że Michael sprzedał Neverland, bo miał długi i takie tam.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

wezcie tu juz wody nie maccie, bo i tak wystarczajaco zmacona.

jedyne co wiadomo, to ze udalo mu sie aukcje wstrzymac jakos do polowy maja i to, ze rozwaza obie opcje zarowno sprzedaz jak i zachowanie posiadlosci. tyle.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

ale fakt faktem, ze do ludzi dociera tyle sprzecznych informacji ze glowa boli. w vivie artykul o michaelu zatytuowany 'przezywam thriller' gdzie pisza, ze udalo mu sie splacic dlugi i neverland pozostal jego, z drugiej strony gdzie indziej ze go sprzedal, a z trzeciej ze aukcja zostala przesunieta i nic nie wiadomo. co ma sobie zwykly szary czlowiek pomyslec? media sa chore.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Ej na to wychodzi że każda gazeta ma swoja prawde...ale poczekamy jak Mike coś powie no nie tak bedzie najrozsadniej:D

p/s/swoja droga to mi go troszke brakuje jak tak sie nic nieodzywa...niech da jakis znak że nic mu nie jest i że ma sie dobrze:(
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Michael dzwonił do mnie wczoraj i mówił że ma się dobrze,że narazie nie chce zdradzać swoich planów na ten rok,ale powiedział że będzie ciekawy.Michael dziękuje wam za ciepłe przyjęcie Thriller'a 25th i za dobrą sprzedaż.Na temat Neverlandu powiedział mi że rozmyśla co robić dalej.A tak to pogadaliśmy prywatnie. ;-) No i oczywiście jego I Love You mnie już męczyło w tej rozmowie,ale cóż zrobić ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Michael wrócił do Neverlandu?

Moving vans were at Neverland over the weekend. Michael Jackson regained control of the ranch last week and there's speculation he's planning to move back in.

http://kgmb9.com/main/content/view/5017/101/

?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
homesick

a widzisz jaki skubany nic sie nie zdradzil jak z toba dywagowal :p

Boze ja juz mam serdecznie dosc tej psychodramy, sprzedaje, zostaje, wnosi, wynosi....
Maverick

Post autor: Maverick »

Spokojnie... wynoszenie było całkiem zabawne. "Prince, potrzymaj kolanko od kranu, tatuś jeszczce odkręci bojler i możemy wychodzić."

Co my byśmy zrobili bez 'dziennikarzy' z 'wyobraźnią'...

Bo vany pod Neverlandem niechybnie mogą przecież oznaczac tylko jedno...
Awatar użytkownika
homesick

ja sie tylko zastanawiam czy oni maja ten Neverland pod stalym nadzorem, jakis oboz pod brama, kamery na drzewach, ciagla obserwacja satelity...

ale hola hola, zeby wam sie istotniejszy news z owego programu nie zagubil w nadmiarze ekscytacji...Depp zmienil image z kloszarda na ogolonego surfera <nie wybacze ci tego Johnny :nerwy: > !!!
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Nie ma sensu tworzyć nowego tematu (bo i ranga i poziom niemal brukowy), więc zamieszczam tutaj /przeszukałem forum i chyba nikt mnie nie uprzedził?/...
Z góry uprzedzam, że jeżeli ktoś ma jako taki szacunek dla "Dziennika", to czytając to, do czego link zamieszczam poniżej, niech wyobrazi sobie, że ta notatka pochodzi z "Faktu" czy innego "Super Expressu" (chociaż w takim przypadku na forum by się nie znalazła ;-)).
Mało tekstu, prosty język, troszkę zdjęć... jeszcze do tego krzykliwie jaskrawe tło i byłby brukowiec jak znalazł....
Ale cóż, marka to marka (tylko dlatego daje link, chociaż do końca nie jestem przekonany co mną motywuje).
A więc - poczytna, prestiżowa, ogólnopolska gazetka codzienna, pisze na swoim portalu co następuje:
http://www.dziennik.pl/swiat/article146 ... sonie.html
Invincible

Post autor: Invincible »

Taki nijaki właœciwie tekst to ja bym też napisała i to jeszcze sprawniejszym i ładniejszym językiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Zastanawia mnie, co oni mają do okien, bo wyglądają jak normalne okna, woda w zagrodzie dla zwierząt nie musi być czysta, skoro nie ma tam zwierząt, jeśli Michael tam nie mieszka to dlaczego się czepiają, że nie ma tam zwierząt?, kort tenisowy jest hmm... zbyt zielony, czy co?, dom wcale nie wygląda jak nawiedzony zamek, bo żywopłoty są utrzymane w idealnym stanie, więc chyba ktoś musi się tym opiekować, w ogóle cały dom wygląda zwyczajnie, tylko jak na mój gust, jest strasznie mały, lunapark nie jest pełen życia skoro Michael w nim nie mieszka, to chyba logiczne.
o.O
Co za debile podpisywali te zdjęcia?

Ta sesja jest niesamowita, ujęcia na których widać nocne, rozgwieżdżone niebo i piękne oświetlenie wprawia w takie rozmarzenie... Dzięki K :D.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Śliczota :D Z chęcią pooglądałabym wszystko z bliska,"na żywo" ;)
Awatar użytkownika
alenia

Post autor: alenia »

Mnie te zdjęcia wcale nie ruszają. Po pierwsze, dlatego, że autor artykułu narzuca nam, co mamy na nich zobaczyć, na co już zwróciliście uwagę. Po drugie na "własnym podwórku" przekonałam się, że zdjęcia, jakimi posługuje się dziennik bardzo często są nieaktualne. Moim zdaniem Neverland jest w dobrym stanie.
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
ODPOWIEDZ