Mnie sie podoba bardzo

Jak ktos ma ochote to mozna posluchac tutaj
...pzdr
s_
Fall Out Boy składają hołd Michaelowi Jacksonowisiadeh_ pisze:Fall Out Boy i ich coveru BEAT IT...
jak dobrze pamiętam z biografii moonwalk, Michael video Beat It nakręcił z własnej kieszeni. Czy to wymagało, aż tak ogromnego budżetu, żeby zwołać garstkę gangsterów i choreografa, operatorów i reżysera? Nie sądzę, żeby Fall Out of Boy miał mniejszy budżet, szczególnie biorąc pod uwagę fakt,ze dzisiejsze, standardowe budżety na teledyski są znacznie wyższe, a dodatkowo można zdziałać więcej dzięki tańszej i łatwiej dostępnej technice (kamery, oświetlenie, montaż).Maro pisze: Zaznaczył jednak, że budżet Fall Out Of Boy przeznaczony na jego kręcenie nie dorównuje pieniądzom, jakie inwestował w produkcję Michael, więc nie jest tak wymyślny.
Oooo, a ja sobie czekałem aż ktoś pierwszy zjedzie ten cover, by nie być pierwszym, który krytykuje. Zagrane ok, ale wokal tego kolecha to jest dno. Sam w pewnym momencie nie wie jak ma śpiewać, wysoko czy nisko.vera123 pisze:Dno totalne. Nie podoba mi sie wogóle.
Zespół jest tragiczny. Koleś ma głos jak by jeszcze mutacji nie przeszedł. Drze się niemiłosiernie. Bleeeeeee
Jak dla mnie ta wersja jest lepsza od FOB... ale to tylko moje skromne i małoznaczące zdanie... xPBlackDimension pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=ht0qtcDgSLU <----- skoro mowa o Beat It ... słyszeliście to ???