Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Po dłuższym namyśle stwierdziłam, że zamiast kolejnego roześmianego Majkela poproszę o... Michaela z teledysku Black or White, z pełnej wersji gdzie pod koniec jest panterą, potem przemienia się w Michaela Jacksona ( ) i tańczy. I kilka ujęć z tego tańca :) Gdyby się dało to jeszcze avatarek do tego
Kadia pisze:Po dłuższym namyśle stwierdziłam, że zamiast kolejnego roześmianego Majkela poproszę o... Michaela z teledysku Black or White, z pełnej wersji gdzie pod koniec jest panterą, potem przemienia się w Michaela Jacksona ( ) i tańczy. I kilka ujęć z tego tańca :) Gdyby się dało to jeszcze avatarek do tego
To ile ma być tych ujęć, bo ja nie wiem czy ja to zmieszczę?
derozje pisze:teraz pora na mnie (:
czy ja również mogłabym coś zamówić?
uwielbiam sygnatury i avatary, ale nie moge ich robić bo mi coś się w PS stało i nie moge wgrać pędzli, brushy i tekstur... xC
chciałabym jakąś ze smooth criminal... prooszęęęęęę ^^ *maślane oczy*
Ja też poprosze sygnaturkę i avatar.
Bo cos mi sie zwaliło w PF i niemoge kompletnie nic zrobić.
Najlepiej jakbybyła ze Smooth Criminal.!
Z góry dzięki
Kadia pisze:Po dłuższym namyśle stwierdziłam, że zamiast kolejnego roześmianego Majkela poproszę o... Michaela z teledysku Black or White, z pełnej wersji gdzie pod koniec jest panterą, potem przemienia się w Michaela Jacksona ( ) i tańczy. I kilka ujęć z tego tańca :) Gdyby się dało to jeszcze avatarek do tego
grzechu jackson pisze:A Buszmen czy mógłbyś mi zrobić sygnaturkę i avatar ze Smooth Criminal?
Bardzo cie prosze.!
Daj Buszmenowi czas. Myślisz że Busz ma masę czasu ?
No to sie mylisz. Buszmen to normalny człowiek i też ma pracę, swoje zajęcia. Zresztą daj mu odsapnąć.
EDIT: jak mam Buszowi przypomnieć, jak on wchodzi tutaj prawie codziennie. Trochę pomyślunku.
Ostatnio zmieniony pn, 07 kwie 2008, 20:04 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Jacksomanka pisze:Daj Buszmenowi czas. Myślisz że Busz ma masę czasu ?
No to sie mylisz. Buszmen to normalny człowiek i też ma pracę, swoje zajęcia. Zresztą daj mu odsapnąć.
Mam taką małą propozycję dla Buszmena
Może by tak zrobić jakiś poradnik do avatarów i sygnatur robionych Photoshopem, Corelem czy podobnym programem graficznym? Bo widzę, że jest wiele osób chętnych na takie cudeńka, ale nie potrafią sami ich stworzyć. Gdybyś miał czas i chęci, to może dałoby się to zrealizować Chyba, że lubisz to robić i dalej z chęcią będziesz przyjmował zamówienia
Natchnęło mnie po obejrzeniu tych wszystkich sygnaturek na początku
Off topic:
Co do tego poradnika- ja robie sama sobie sygnaturkę (Szymon też ma moją), tyle, że na innym programie (i niezastąpionym paincie). Ale jest problem: nie każdy ma np.: Photoshopa, albo inny program, więc z taką instrukcją mógł by być problem.
Przy okazji posypało by się milion pytań "bo ja nie umiem tego punktu wykonać", przez co wydaje mi się, że Buszmen woli robić wasze zamówienia (choć jak się zastanowić to chyba lubi skoro założył ten temat).