Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Wróciłem w końcu z zaśnieżonych słowackich stoków, usiadłem po paru dobrych dniach do komputera, przeglądam wyrywkowo parę tematów na forum, by przekonać się, że ominęło mnie wszystko poza obecnością Michaela na Grammy. :) A tutaj - kilkustronicowa dyskusja.

Ogólnie: tak, było dokładnie tak jak się spodziewałem. Miło było popatrzeć się na Wasze buzie! :)

Kasiu, gratuluję również - sądzę, że chwila wygrania przez Ciebie tych małych muzycznych wariatów była największą niespodzianką wieczoru :diabel: Aneta też wydała się zdziwiona.
Speed - trema tremą, niefortunnie żeśmy usiedli w naszej zabawnej knajpie - chciałem z Tobą dłużej pogadać. Przy następnym spotkaniu, w porządku? :)
Jolene - pozdrów Mamę. Mam nadzieję, że nie przeraziłeś się nami, tj. mną i Archim... :cool:
Kinga - patrząc się na niektóre młodociane fanki Diany (niekoniecznie Michaela) byłem rzeczywiście i ja przerażony, przyznam :cool: - ale pan ochroniarz swoich kompetencji nadużył. Prawdziwa z Ciebie Matka MJP-olka-T. :)
Agata - w końcu się zobaczyliśmy na żywo :)

A Diana - przyznam, że nie byłem zainteresowany programem, w którym występowała i całe to zamieszanie wokół Niej - zresztą świadomie - mnie ominęło. Z kolei Michael Michaelem, ja widzę u Diany - miną, strojem, wyglądem - inspiracje Niną Hagen. Tylko dlaczego brakuje w jej wypowiedziach dojrzałości, takiej jak u Kasi - która właściwie też Michaela promuje? Z całym szacunkiem - niech Ona więcej tańczy, mniej mówi.
Kaarolcia pisze:a Panka sobie inaczej wyobrażałam
Ja też siebie inaczej w tym wieku wyobrażałem. Zaczynam więc od fryzury. ;)

Do następnego spotkania! :)
Ostatnio zmieniony ndz, 17 lut 2008, 22:57 przez Pank, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Pank pisze:Wróciłem w końcu z zaśnieżonych słowackich stoków, usiadłem...
Skoro wróciłeś i usiadłeś, to pijemy?
Obrazek
Awatar użytkownika
macekbt

Post autor: macekbt »

nie iwem o co tu chodzi?:) ale chetnie sie podpisze pod jakas propozycja spotkanie:P
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"

"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

macekbt pisze:ale chetnie sie podpisze pod jakas propozycja spotkanie:P
Podbijam!

Panie, Panowie, nie wiem ile maturzysty w maturzyście zostanie w maturzystach po serii kilku matur tudzież egzaminów dojrzałości - ale sugeruję przyjemne spotkanie w drugiej połowie maja. Termin wydaje się odległy, ale jako że Warszawa nie jest Katowicami - zapowiadam na kilkadziesiąt dni przed.
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Niestety ja odpadam, bo ostatnią maturę zdaję 30 a potem nie czekając chwili jadę na działkę się zalać w trupa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Z tym spotkaniem to dobry pomysł, postarajmy się coś ustalić ;-)
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Jeśli ci młodsi też są mile widziani, to ja & Mistiness się piszemy : )
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

jolene_ pisze:Jeśli ci młodsi też są mile widziani, to ja & Mistiness się piszemy : )
Jeśli mogę się przyłączyć ? ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

I ja również ;-)
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Fajnie by było, chociaż poprzednim razem dużym minusem było miejsce, do którego poszliśmy - czyli niesprzyjające miłej atmosferze Coffee Heaven w Atlanticu. Proponuję ustalić konkretny miły lokal:)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

orientuje się ktoś w cenach pociągów ekspresowych?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kara1992

Chyba, że możę zrobimy spotkanie dla młodszych odzielnie ? :P
[*]

Obrazek
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Dobrze by było zorganizować jakiś zlocik, bo - tak jak wspomniał Speed - ostatnio nie było najlepiej (...troszkę zimno i głośno ale atmosfera jak najbardziej O.K. - jak to z MJówkami bywa ;-)). Jeśli mamy się spotkać to rzeczywiście - konkretne miejsce i termin (i bez takich: "Mnie nie pasuje. To może miesiąc później?"; bo się prędko nie domówimy).
Poczekajmy jeszcze parę dni (coby się brać oswoiła z koncepcją zlotu), a potem niech ktoś ze 'starszyzny' glupija (to znaczy tych, dla których nie będzie to jedno z pierwszych spotkań) rzuci konkretem. Potem możemy się kolejno dopisywać......
Aha - nie ma sensu tworzyć dwóch grup (młodsi i mniej młodsi). I tak trudno nam się zebrać w większą ekypę......
Mam dziwne wrażenie, że chłopakom (Pankowi, Archi'emu, Mackowi...) chodziło o inną formę spotkania (tak patrząc na przedział wiekowy chętnych ;-)).
Awatar użytkownika
Kara1992

Jeśli się uada to będzie moje pierwsze spotkanie ;-)
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

MJwodzuMJ pisze:Mam dziwne wrażenie, że chłopakom (Pankowi, Archi'emu, Mackowi...) chodziło o inną formę spotkania (tak patrząc na przedział wiekowy chętnych
Że się tak wepchnę do Warszawskiego tematu;d

Wodzu na takich spotkaniach zawsze o to chodzi:P

O Jacksonie sie prawie nie gada:D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ