Fani Michaela na Emuzyka.pl
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Fani Michaela na Emuzyka.pl
http://www.emuzyka.pl/fani/
To lista wykonawców na emuzyce, którzy mają najwięcej fanów. Z uwagi na to, że nasz Michael nie figuruje na pierwszym miejscu (co jest wielkim błędem) proponuję zarejestrowanie się i dodanie go do idoli.
Ja sama tak zrobiłam, to taka moja nieśmiała propozycja...
Może jak Jacksonowi przybędzie trochę fanów coś się ruszy....
To lista wykonawców na emuzyce, którzy mają najwięcej fanów. Z uwagi na to, że nasz Michael nie figuruje na pierwszym miejscu (co jest wielkim błędem) proponuję zarejestrowanie się i dodanie go do idoli.
Ja sama tak zrobiłam, to taka moja nieśmiała propozycja...
Może jak Jacksonowi przybędzie trochę fanów coś się ruszy....
Love The Cure!
-
Ok, ale Michaela nawet nie ma na tej liście.
Potrzeba NAPRAWDĘ dużej ilości głosów, aby się na niej w ogóle znalazł, a co dopiero zajął pierwsze miejsce...
Zakładając, że na razie oddało na niego głos mniej niż 10 osób, to nawet gdyby zagłosowały wszytskie osoby z tego forum (1196 - stan na chwilę obecną), to znalażłby się w okolicach 24 miejsca :|
A trzeba wziąć pod uwagę to, że nie wszyscy z forum zagłosują....
Potrzeba NAPRAWDĘ dużej ilości głosów, aby się na niej w ogóle znalazł, a co dopiero zajął pierwsze miejsce...
Zakładając, że na razie oddało na niego głos mniej niż 10 osób, to nawet gdyby zagłosowały wszytskie osoby z tego forum (1196 - stan na chwilę obecną), to znalażłby się w okolicach 24 miejsca :|
A trzeba wziąć pod uwagę to, że nie wszyscy z forum zagłosują....
- Streetwalker
Jak się chce to można..czemu nie.Jak się ma czas na takie ekhmm rzeczy.Ilość ludzi którzy mają danego artystę w idolach o niczym nie świadczy,że tak powiem.Fani Michaela nie muszą nikomu udowadniać na takich stronach ilu nas jest.Wiadomo,że miliony:) Jeżeli ktoś z nas tam ma konto to oczywiście jest naturalne,że ma Michaela "w idolach".Rejstrowanie się tam na prędce tylko po to,żeby Go dodać jest trochę głupie(?).
Ja głosuję na Michaela jeżeli chodzi o jakieś większe przedsięwzięcia np.w telewizji czy w radiu,a nie na stronach typu emuzyka ;P
Ja głosuję na Michaela jeżeli chodzi o jakieś większe przedsięwzięcia np.w telewizji czy w radiu,a nie na stronach typu emuzyka ;P