Materiały audio i video dot. końca procesu

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
kaem

Materiały audio i video dot. końca procesu

Post autor: kaem »

Zakładam ten wątek z prośbą o informowanie, kto co nagrał i na jakim nośniku, propos tego co się teraz dzieje w Santa Maria.
Dziewczyny- Aneta i Marta, chcą wiedzieć, czy i kto co nagrał.
To też info dla nas, kto co ma i co widział.
Zacznę od siebie- mam (niestety fragment) z radiowej Trójki. Niedługo zamieszczę.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Małe pytanko, czy chodzi tylko o nagrania z Anetą i Martą czy cokolwiek z Santa Maria? Jeśli chodzi o dziewczyny to mam nagrane na video wczorajsze wiadomość z faktów na TVN’ie!
Awatar użytkownika
dzina

dzina pisze:Małe pytanko
Już znam odpowiedz na swoje głupie pytanie-zakręcona ma maksa :wariat: . A więc jeśli chodzi o nagrania z końca procesu to mam jeszcze na video newsy z BBC WORLD, RTL i coś tam z SAT 1! To chyba tyle!
Awatar użytkownika
kaem

dzina pisze:Małe pytanko, czy chodzi tylko o nagrania z Anetą i Martą czy cokolwiek z Santa Maria? Jeśli chodzi o dziewczyny to mam nagrane na video wczorajsze wiadomość z faktów na TVN’ie!
Cokolwiek. A jak macie coś z dziewczynami, to możecie podkreślić. Będę mógł im przekazać.
dzina pisze:Jeśli chodzi o dziewczyny to mam nagrane na video wczorajsze wiadomość z faktów na TVN’ie!
Super. A możesz to przerzucić do divixa?
Awatar użytkownika
dzina

kaem pisze: Super. A możesz to przerzucić do divixa?
Z tym będzie cienko, zapytam kolegów ekspertów może pomogą mi to przerzucić na divixa, ale nie mogę obiecać!
Awatar użytkownika
DirtyDiana

Post autor: DirtyDiana »

ja mam mateial na VHS od początku rozprawy.tyle ze niekompletny.ze stacji CNN, BBC World Sat 1 RTL ( ztych niemoeckich kanałów jest niewiele)
łacznie ok 5 VhS po240 min
,, GONE TOO SOON... ''
Awatar użytkownika
kaem

MiDaa pisze:Podobno ma takze cos leciec w polskim radio 3 :-/
Obiecałem. Załączam.
Przed wyrokiem:
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1WJM ... M1B2VL7UTA
Niestety mój refleks obciął początek. Nie zarejestrowałem poprzedzającą te słowa, wypowiedź Anety.
Po wyroku:
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=0DVT ... CH6RUSPI4B
Pank pisze:Wywiad dla TVN postaram się nagrać i tu zamieścić :>
Fajnie by było. Moja praca nie pozwoliła mi tego zarejestrować. Ba! Nawet zobaczyć. Marcie bardzo na tym zależy. Fajnie by było, jak byśmy mogli w ten sposób podziękować jej za reprezentowanie nas tam. No i za sprawozdania.
MJPOWER pisze:Marta wypowiadała się dziś rano na Sky News. Mówiła po polsku, że przyjechała aby Michael wiedział, że nie jest sam. Anetę też widziałem w TV pod koniec zeszłego tygodnia.
Ma ktoś w divixie?
mjjgirl

Post autor: mjjgirl »

Ja mam nagranych KILKA pełnych kaset z reportarzami ze Sky News + dodatkowo są tam jeszcze jakieś pojedyncze newsy z CNN czy BBC World. Mam tez speciale z różnych kanałów, jak np. N24, CNN, N-TV, MTV, itp.
Michael...
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

mjjgirl pisze:Ja mam nagranych KILKA pełnych kaset z reportarzami ze Sky News + dodatkowo są tam jeszcze jakieś pojedyncze newsy z CNN czy BBC World. Mam tez speciale z różnych kanałów, jak np. N24, CNN, N-TV, MTV, itp.
Qrcze, z VHSami jest taki problem, że ciężko się tym dzielić. Trzeba kombinować 2 videa, jest dużo zachodu z przegrywaniem, czasochłonne to bardzo. A masz zamiar zgrywać to na CD-R?
mjjgirl

kaem pisze:
mjjgirl pisze:Ja mam nagranych KILKA pełnych kaset z reportarzami ze Sky News + dodatkowo są tam jeszcze jakieś pojedyncze newsy z CNN czy BBC World. Mam tez speciale z różnych kanałów, jak np. N24, CNN, N-TV, MTV, itp.
Qrcze, z VHSami jest taki problem, że ciężko się tym dzielić. Trzeba kombinować 2 videa, jest dużo zachodu z przegrywaniem, czasochłonne to bardzo. A masz zamiar zgrywać to na CD-R?
NIE NIE MAM ZAMIARU ZGRYWAC TEGO NA VCD, ZRESZTA NIE MAM TAKIEJ MOZLIWOSCI.
Michael...
Obrazek
mjjgirl

Ale mam możliwość przegrywania kaset video, więc jeśli ktoś by chciał to proszę o kontakt.
Michael...
Obrazek
ODPOWIEDZ