Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
NO NIE ERNA WYPAPLAŁAŚ ZE TO TY :p LOL przynajmniej to nie ja wypaplałem :P
ALE TAK NA SERIO RATUJMY NASZEGO MJ dodawać do znajomych bojkotowac tych którzy sie podszywają jego danymi osobowymi za dużo sie napracowałąs aby ktos bezczelnie sobie to skopiował . Michael jest INVINCIBLE :p LOL :)
Zauważyłam,że kogoś brakuję ale nie przypuszczałam,że akurat mojego ulubionego znajomego
Załatwili Michaela Nie daruję.
A tak wogóle to uważam,że nasza klasa schodzi na psy;(
Pomysł na portal był fajny.Starzy znajomi ze szkolnej ławki mogli się odnaleźć po wielu latach.Niestety chyba większość użytkowników to dzieci z podstawówki albo trochę starsze.Rywalizują kto będzie mieć więcej znajomych itp.Łeee.
Chyba się stamtąd skasuję;P
Streetwalker wrote:A tak wogóle to uważam,że nasza klasa schodzi na psy;(
Streetwalker wrote:Niestety chyba większość użytkowników to dzieci z podstawówki albo trochę starsze.Rywalizują kto będzie mieć więcej znajomych itp.Łeee.
potwierdzam, ja osobiście taką 'nasza klasa' i 'epuls' nie toleruję- głupie i szkoda nawet o tym pisać
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
Myślę że to nie miejsce by wypisywać swoje frustracje co i kogo denerwuje na naszej klasie... Temat jest związany z profilem Michaela na NK a nie Prosiaczka i innych...
Zgłosiłem moderatorom bo jak znam życie zaraz się tu zrobi bajzel typu...
"a mnie wkurza to a mnie tamto" Sorki... jakiś sfrustrowany jestem...
chyba przez wczorajszy alkohol