Kiedy Michael wyda premierowy materiał/album? Hazard :-)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Kiedy Michael wyda premierowy materiał/album? Hazard :-)
Z informacji, które ciągle przeciekają do mediów wynika, że MJ powoli już zbiera kompozycje na nowy album. (Podobno MJ nie bardzo chce wydać nagrania w formie albumu, bo dzisiaj płyty długogrające w ogóle słabo się sprzedają. Dlatego może chodzić o nowy rodzaj publikacji audio/video. W moim pytaniu chodzi o nowy materiał, który zawiera przynajmniej kilka premierowych piosenek.
Do czego zmierzam... Chodzi mi o niewinną formą hazardu. Jak obstawiacie, w którym miesiącu MJ wyda nowy album? Czy wyda w tym roku?
W ankiecie wykluczyłem kwiecień. Mimo promocji Thrillera25 jest za cicho i nie ma żadnych singli z nowymi kompozycjami.
Można głosować do końca kwietnia. Nagrodą jest SATYSFAKCJA ze zdolności graniczących z kryptestezją!
Do czego zmierzam... Chodzi mi o niewinną formą hazardu. Jak obstawiacie, w którym miesiącu MJ wyda nowy album? Czy wyda w tym roku?
W ankiecie wykluczyłem kwiecień. Mimo promocji Thrillera25 jest za cicho i nie ma żadnych singli z nowymi kompozycjami.
Można głosować do końca kwietnia. Nagrodą jest SATYSFAKCJA ze zdolności graniczących z kryptestezją!
phii..glupich nie sieja ;) ja chce conajmniej lizaka i to takiego z guma balonowa w srodku :]huczek pisze: Można głosować do końca kwietnia. Nagrodą jest SATYSFAKCJA ze zdolności graniczących z kryptestezją!
wiec tak dopilam kawe, zanurzylam nos w kubku i co widze...fusy mowia mi, ze bedzie to druga polowa roku...widze jesien, rdzawe liscie na drzewach...pazdziernik-listopad...pazdziernik-listopad???
zapytalam moja czarna kote w koncu po cos tego szrlatanskiego parcha trzymam w domu, ale ona za to obstawialaby schylek lata sierpien/wrzesien...
po 15 minutowej medytacji i wizualizacji imienia Michael Jackson wraz z powtarzaneim mantry..."kiedy ku*wa nowy album...no kiedy?" guru Baba rzekl do mnie 'zaliwzdy blogoslawieni wszyscy fani, ktorzy cierpliwoscia sie wykaza, albowiem nowy album na polki sklepowe splynie wraz z ostatnim lisciem jesiennej zawiei"
zaznaczylam pazdziernik

Ostatnio zmieniony pn, 14 kwie 2008, 21:05 przez homesick, łącznie zmieniany 1 raz.
'the road's gonna end on me.'
Powinno być:homesick pisze:glupich nie sieja
Głupich nie trzeba siać,sami się rodzą sami się rodzą,głupich nie trzeba siać:)
Nie uderzam do kogoś,tak mi się z meczów przypomniała:)
Ja też zaznaczyłem październik,data zbliżona na wydania Invincible:)
Jak nic do Października nie wyda,to święta lub przyszły rok,przecież się chłop zamęczyć nie może:P
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- grzechu jackson
- Streetwalker
Wizja jesienno-liściowo-Michaelowa najbardziej mi pasuje:D Wydaje mi się,że do lata MJ nie zdąży ze wszystkim(a może nas zaskoczy?).Zima raczej nie...Dlaczego? Nie wiem.Po prostu mi nie pasuje.Nie wyobrażam sobie siebie skaczącej po śniegu z uśmiechem pt." Mam nową płytę Michaela Jacksona". Obstawiam październik.
- maadziulaa
Ja jestem może jakaś inna,ale zaznaczyłam,że nie wyda.Bo w to wątpię.Wolno mi
mówią mi,żem jest pesymistka
Ale zobaczyć pod drzewkiem zawstążkowane opakowanie w kształcie przypominającym mi pudełko płyty,by miło było.

Ale zobaczyć pod drzewkiem zawstążkowane opakowanie w kształcie przypominającym mi pudełko płyty,by miło było.
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Szczerze? U mnie pesymizm na maksa -> albumu w tym roku nie będzie.
Ale w tej sprawie Bartku, chciałabym się bardzo mylić.
Nie miałabym nic przeciwko wygranej w hazardzie optymistycznej części graczy...
Maro pisze:U Ciebie Aniu już to dawno zauważyłem jak i u Liki

Nie miałabym nic przeciwko wygranej w hazardzie optymistycznej części graczy...

Ostatnio zmieniony wt, 15 kwie 2008, 15:39 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- jam_jam_nati