Kiedy Michael wyda premierowy materiał/album? Hazard :-)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

W którym miesiącu 2008 roku Michael wyda nową płytę/premierowy materiał?

Czas głosowania minął śr, 30 kwie 2008, 17:48

w maju
5
6%
w czerwcu
1
1%
w lipcu
3
3%
w sierpniu
8
9%
we wrześniu
5
6%
w październiku
9
10%
w listopadzie
15
17%
w grudniu
8
9%
w 2008 Michael nie wyda płyty z premierowym materiałem
33
38%

Liczba głosów: 87

Awatar użytkownika
huczek

Kiedy Michael wyda premierowy materiał/album? Hazard :-)

Post autor: huczek »

Z informacji, które ciągle przeciekają do mediów wynika, że MJ powoli już zbiera kompozycje na nowy album. (Podobno MJ nie bardzo chce wydać nagrania w formie albumu, bo dzisiaj płyty długogrające w ogóle słabo się sprzedają. Dlatego może chodzić o nowy rodzaj publikacji audio/video. W moim pytaniu chodzi o nowy materiał, który zawiera przynajmniej kilka premierowych piosenek.

Do czego zmierzam... Chodzi mi o niewinną formą hazardu. Jak obstawiacie, w którym miesiącu MJ wyda nowy album? Czy wyda w tym roku?

W ankiecie wykluczyłem kwiecień. Mimo promocji Thrillera25 jest za cicho i nie ma żadnych singli z nowymi kompozycjami.

Można głosować do końca kwietnia. Nagrodą jest SATYSFAKCJA ze zdolności graniczących z kryptestezją!
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

huczek pisze: Można głosować do końca kwietnia. Nagrodą jest SATYSFAKCJA ze zdolności graniczących z kryptestezją!
phii..glupich nie sieja ;) ja chce conajmniej lizaka i to takiego z guma balonowa w srodku :]

wiec tak dopilam kawe, zanurzylam nos w kubku i co widze...fusy mowia mi, ze bedzie to druga polowa roku...widze jesien, rdzawe liscie na drzewach...pazdziernik-listopad...pazdziernik-listopad???

zapytalam moja czarna kote w koncu po cos tego szrlatanskiego parcha trzymam w domu, ale ona za to obstawialaby schylek lata sierpien/wrzesien...

po 15 minutowej medytacji i wizualizacji imienia Michael Jackson wraz z powtarzaneim mantry..."kiedy ku*wa nowy album...no kiedy?" guru Baba rzekl do mnie 'zaliwzdy blogoslawieni wszyscy fani, ktorzy cierpliwoscia sie wykaza, albowiem nowy album na polki sklepowe splynie wraz z ostatnim lisciem jesiennej zawiei"

zaznaczylam pazdziernik nenene
Ostatnio zmieniony pn, 14 kwie 2008, 21:05 przez homesick, łącznie zmieniany 1 raz.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Wątpię, żeby wydał cokolwiek do końca tego roku, ale obstawiam grudzień ;-) Miło byłoby dostać pod choinkę płytkę MJa lub co najwyżej singielek :knuje:
[*]
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

homesick pisze:glupich nie sieja
Powinno być:

Głupich nie trzeba siać,sami się rodzą sami się rodzą,głupich nie trzeba siać:)
Nie uderzam do kogoś,tak mi się z meczów przypomniała:)

Ja też zaznaczyłem październik,data zbliżona na wydania Invincible:)

Jak nic do Października nie wyda,to święta lub przyszły rok,przecież się chłop zamęczyć nie może:P
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
grzechu jackson

Post autor: grzechu jackson »

Ja myśle ze w grudniu i tak też zaznaczam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Zaznaczam październik. Wtedy mam urodziny fajnie byłoby dostać nową płytkę MJa w prezencie ;-)
[*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Wizja jesienno-liściowo-Michaelowa najbardziej mi pasuje:D Wydaje mi się,że do lata MJ nie zdąży ze wszystkim(a może nas zaskoczy?).Zima raczej nie...Dlaczego? Nie wiem.Po prostu mi nie pasuje.Nie wyobrażam sobie siebie skaczącej po śniegu z uśmiechem pt." Mam nową płytę Michaela Jacksona". Obstawiam październik.
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Ja jestem może jakaś inna,ale zaznaczyłam,że nie wyda.Bo w to wątpię.Wolno mi :wariat: mówią mi,żem jest pesymistka glupija
Ale zobaczyć pod drzewkiem zawstążkowane opakowanie w kształcie przypominającym mi pudełko płyty,by miło było.
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Ja również zaznaczyłam ze w 2008 nie wyda.
To by było za szybko, pozatym za cicho jest... W ogóle coś mi podpowiada ze ten album to nie prędko się pokaze. O ile w ogóle...
:knuje:
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Jak dla mnie jesień..październik..byłabym taaka szczęsliwa...No ale, jeśli wyda po 2008 , to może w 2009 zrobi trase koncertową, bede wtedy już pełnoletnia xD i jak przyjedzie do Niemiec lub Szwedji - daj Boże do Polski, to będe mogła jechać :))
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

mnie sie zdo,że to listopad :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Szczerze? U mnie pesymizm na maksa -> albumu w tym roku nie będzie.
Maro pisze:U Ciebie Aniu już to dawno zauważyłem jak i u Liki
:-) Ale w tej sprawie Bartku, chciałabym się bardzo mylić.
Nie miałabym nic przeciwko wygranej w hazardzie optymistycznej części graczy... :smiech:
Ostatnio zmieniony wt, 15 kwie 2008, 15:39 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

cicha pisze:Szczerze? U mnie pesymizm na maksa -> albumu w tym roku nie będzie.
U Ciebie Aniu już to dawno zauważyłem jak i u Liki nenene
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

...gdzieś w głowie dźwięczą mi słowa kogoś że przez cały rok Michael
będzie celebrował rocznicę Thriller'a... nie wiem kto to palnął
ale wiem że coś takiego było.
Dla mnie kalkulacja jasna...
Nowego albumu w tym roku nie będzie! ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

gdy zobaczyłam ankietę od razu pod wpływem złego humoru zaznaczyłam, że płyta nie ukaże się w tym roku :nerwy: , ale teraz tak po chwili namysłu sądzę, że będzie to sierpień czyli urodziny michaela 50-te
"..You're really just another part of me.."
ODPOWIEDZ