heh:)kaem pisze:Można zatrzymać się na znaniu 25% dyskografii Michaela i luzik. Ja na tym nie tracę, a zyskuję.
Dwa zagadkowe zdania jak dla mnie. Poprosze o rozwiniecie
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Tak właśnie. Niech będzie konsekwentnie. Pobawię się następnym razem. Na razie pozwolę sobie tylko poprzeszkadzać.kaem pisze:Mam tego nie traktować jak głosu na ABC?
kaem pisze: Można zatrzymać się na znaniu 25% dyskografii Michaela i luzik. Ja na tym nie tracę, a zyskuję
Ach... to się o ten snobizm właśnie rozchodzi co się go tak kaem wypiera :]Smooth_b pisze: Dwa zagadkowe zdania jak dla mnie. Poprosze o rozwiniecie
To jeszcze zdołalam rozkodować:)Maverick pisze:A te 25% - cóż... od "Off The Wall" do "Invincible". Solowy dorosły bullshit znaczy się
rozumiem że mam to traktować jako odpowiedz potwierdzoną:)Maverick pisze:to się o ten snobizm właśnie rozchodzi co się go tak kaem wypiera :]
O żesz ku.... arachidowy!kaem pisze: ABC- 6
Get It Together- 5
Smooth_b Twoje podstawy nie są bezpodstawne, że tak powiemSmooth_b pisze:Lika hehe biorąc pod uwagę (...) treść dowolnego postu Twojej produkcji w tym temacie mam podstawy sadzic ze ta zabawa Cie kiedyś wykończy ;)
Zęby na początek! Nie jest dobrze...Lika pisze: Kaem poszukamy razem zębów ;>?
Maro cierpliwości! My dobrze wiemy na co czekasz... ;) Jako wieloletni szanujący się fan Michaela powinieneś być już dobrze "wytresowany" przez swojego idola w kwestii oczekiwań wszelakich ;PMaro pisze:To może jakieś szybsze zakończenie
Zastanawiam się zatem jak określić własną postawę...Maverick pisze: Jak ja się cieszę, że się zdecydowałam stchórzyć i nie muszę przechodzić przez te dramaty wyboru :)
Mmm... Wizzy czyżby Smooth_b miała więcej podstaw do obaw?thewiz pisze:Get It Together....
Ciągle nie mogę przeboleć Looking....
Serio? Jeszcze gorszejkaem pisze: pomimo stosunkowo niedużej frekwencji (spodziewałem się gorszej)
Ty jak coś podsumujesz Basiu... /tak masz na imię :)?/Smooth_b pisze:No i zaśpiewali w kanonie na trzy głosykaem pisze:kanon
DziękujęMandey pisze: Wybaczam... Rozgrzeszam...
[tu powinien być wstawiony dźwięk pukającego w konfesjonale xsiędza]
Ekhm Michał... zdaje mi się, czy Tobie też przydałaby się jakaś specjalistyczna pomoc?Moon_Walk_Er pisze:w żałobie po okrutnie zamordowanym...
kaem pisze:Snobowanie się na Jackson 5? Brzmi jakoś komicznie