Michael nigdy się nie skończy. Ja obstawiam grudzień albo początek 2009 roku. Tylko potem mi tego nie wypominać jeśli jednak ukaże się coś nowego w okolicach sierpnia
cicha wrote:Szczerze? U mnie pesymizm na maksa -> albumu w tym roku nie będzie.
U Ciebie Aniu już to dawno zauważyłem jak i u Liki
Ale że co masz na myśli Bartku... ?
Jaa...??
Skrajna pesymistka
Łoo matkoo... skąd Ci to przyszło do głowy?!
Realistka co najwyżej :) A że realia bywają czasem przytłaczające to już inna sprawa... :>
Tak więc wracając do Michaela i REALNIE spoglądając na problem... Zgadzam się z cichą
Marne szanse. Jest zbyt... cicho ;)
Listopad, grudzień obstawiałabym. Ewentualnie.
Jeszcze się zastanawiam co zaznaczyć w ankiecie :)
Maro wrote:
Ja to już ostatnio ani optymista ani pesymista,mam nadzieję że mnie Michael zaskoczy:)
To ja chyba mam podobnie. Jestem neutralna. Czekam. W ankiecie-trochę z przekory zaznaczyłam... listopad ;)
Last edited by Lika on Wed, 16 Apr 2008, 14:37, edited 1 time in total.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
A może jakieś bardziej treściwe informacje?? Hm....a ale..czy jest takiego czegoś sens? No bo nie wiem... Niech sie zajmie nowym albumem, a niech niemkombinuje
[b]Dangerous_Dominika[/b] wrote:dzisiaj przed wyjsciem do szkoly wlaczylam tv i raczej nic o MJ si enie spodziewal a tam ze Michael wyda album z utworami od 2003r.
Dawno i nieprawda...
Na portalach zdążyli już to nazwać "Nowym Lekko Nie Świeżym Jacksonem", bo gdyby wydał takie kawałki tak by było... choć nie do końca.
Zależy co mają na myśli... nagrane po 2003-niepublikowane nigdy (no to jakby nie patrzeć dla nas świeże bo nieznane) napisane po 2003-nie nagrane (no to też świeżość) nagrane po 2003-publikowane (no to kotlet ale takich kawałków nie ma chyba)
Ja csały czas mam nadzieje, ze będzie to ten rok, a w następnym trasa koncertowa. Spełnienie marzeń. Po prostu musimy czekać, bo przecież nie mamy wpływu na decyzje Króla.