Commoner pisze:a trzymam kciuki z Gieorgija i Anetę Smile
Ja też, ale nie koniecznie za Anetą.
Moja siostra, ja nie wiem co jej się stało, ale ma 22 lata i beczała przy YCD Bardzo mnie to zastanawiało, w końcu pytam jej się a ta mówi że YCD jest wzruszające [?!]
Czy to ze mną coś nie tak czy z nią ?!
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Ja chciałabym jeszcze na chwilkę powrócić do pierwszej edycji "You can dance - Po Prostu tańcz!"
Pamiętacie Kamila Kucharzewskiego? 11 letni mistrza świata w electric boogie i hip-hopie. Niestety nie dostał się do programu, ze względu na swój młody wiek, jednak dzięki temu zaistniał i miał szansę zatańczyć na żywo w programie, jako gość specjalny.
A myślisz że ja sobie nie szukłam???/Nie uważasz że byłoby to głupie jak bym sama sobie nie poszukałą??Co wy tu macie mnie za jakąś idiotke??Oczywiście że szukałam ale nie mogłam znaleźć.Wiec postanowiłam sie was zapytać.Ale teraz już wiem,że nie warto sie na tym forum o nic pytać bo wszyscy to odwracają przeciwko tobie:)Teraz pewnie pede odpowiedzi które nie bedą na mpoja kożyść.Typu naucz sie pisać bo robisz błedy.Ale tak było zawsze od kiedy sie tu zapisałm zawsze jak sie tylko o coś zapytam to zaraz głupie odzuwki.Oczywiście niektóre osoby są na tym forum bardzo fajne ale nie którzy są hamscy
ale jak pare osob po raz wtory zwraca ci uwage na to samo, to warto sie czasem zastanowic, czy przypadkiem nie maja racji.
a rzuca sie w oczy, ze pytasz o rzeczy, ktore zazwyczaj wystarczy wpisac w google, niektorzy grzecznie odpowiedza, inni po n-tym tego typu pytaniu sie wkurza, bo pomysla, ze ich wykorzystujesz z wlasnego lenistwa.