Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
tancerz pisze:a Kiedy wreszcie zjem tę ogórkową Buhahahaha ?
<lol2>
Czyli SESJA GANGSTA = ZUPA OGóRKOWA:P :P ciekawie:P
mogę obiecać, że ją ugotuję...ale :P czy ją doniosę do pokoju:P OTO JEST PYTANIE:p<lol2> [po drodze do pokoju, z mojej kuchni mam tyle...ścian:P i tyle otwartych drzwi:P a i pewnie jakieś turbulencje będą:P haha
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
No tak dla twojej wiadomości to nie przerobiłam BARDZO, zdjecie wyszło jakie wyszło, ja tylko dodałam efekt żeby wyglądało na pomalowane i tyle. Nie widzę w tym nic złego no ale jak uważasz.
Skad wiesz że w rzeczywistości tak nie wygladam? Przeciez jest ono tylko troche rozmazane Oo'
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Hm. jak uwazasz. To jest twoja sprawa, masz przecież prawo do wypowiedzenia się...
Poprostu lubię dodawać trochę efektów do zdjeć :)
Ale skoro to tak bardzo razi to mogę wkleić jakieś 'normalne' foto...
A i jeszcze jedno.
Które zdjecie mam przerobione że nie wygladam jak na tym teraźniejszym?
Na wcześniejszeych zdjęciach dałam efekt czarno biały i na drugim zamazałam tło i dodałam ramke. Czy to jest jakaś zbrodnia? x_X
Cóż... Dobra bo zaraz bana dostane.
Sorry za Offtop.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Derozje i Whatever !! Na litość Boska przestańcie juz dywagować na temat tego zdjęcia. Przerobione nie przerobione. Kogo to obchodzi!!?. Zgadzam sie ,że fajnie jest jak widać na fotce kogoś wyraźnie a nie poprzerabianego ale każdy niech sobie umieszcza zdjecia jakie chce (oczywiście chodzi mi o zdjęcia trzymające granice przyzwoitości hihihi). I pamietajcie ,że to nie jest fotka.pl
Niedługo to zaczniecie tu sobie oceny wystawiać za urode. Opanujcie sie.