Ja bym tego nie nazwała domkiem na prerii.Kingoosia pisze:w ogóle cały dom wygląda zwyczajnie, tylko jak na mój gust, jest strasznie mały,

Source/Źródło?Jacksomanka pisze:Wany, ciężarówki z meblami, projektanci ogrodów, robotnicy naprawiający basen... byli widziani w ostatni weekend przekraczając bramy posiadłości Michaela Neverland. Pojawiły sie domysły - czy Król Popu postanowił powrócić do Neverlandu?
Kingoosia pisze:w ogóle cały dom wygląda zwyczajnie, tylko jak na mój gust, jest strasznie mały,
A czy ja tak napisałam? Miałam na myśli sam dom. Budynek. To miejsce, gdzie spał Michael, kiedy tam mieszkał. Jak na niego, wydaje mi się po prostu strasznie mały.Ja bym tego nie nazwała domkiem na prerii.
Wiem, właśnie na zdjęciach, które wrzuciłam jest sam dom i jak dla mnie to mały nie jest.Kingoosia pisze:Kingoosia pisze:w ogóle cały dom wygląda zwyczajnie, tylko jak na mój gust, jest strasznie mały,A czy ja tak napisałam? Miałam na myśli sam dom. Budynek. To miejsce, gdzie spał Michael, kiedy tam mieszkał. Jak na niego, wydaje mi się po prostu strasznie mały.Ja bym tego nie nazwała domkiem na prerii.
To drugie zdjęcie to nie ten dom, w którym mieszkał Michael, to inny budynek. Miałam na myśli to:SILENTIUM pisze:Wiem, właśnie na zdjęciach, które wrzuciłam jest sam dom i jak dla mnie to mały nie jest.
alleluja! chwalmy pana! koniec telenoweli.Neverland Ranch Public Auction CANCELLED As of May 9th
May 9th, 2008
Please be advised that, as of May 9th, the public auction scheduled for May 14th on Michael Jackson's Neverland Ranch has been cancelled--per the official auction listing registry at Priority Posting. As MJJR.net exclusively reported last month, Michael Jackson cleared up the final county-imposed tax lien on his property by paying off $13,374 in owed taxes. No further details are available at this time about the cancellation of the auction.
http://mjjr.net/news.php?item.252.2
Hehe do następnego razu, media od jakiejś dekady prorokują sprzedaż NL więc...homesick pisze:
alleluja! chwalmy pana! koniec telenoweli.
To nie jest dom Michaela. To stacja kolejowa. Wiele osób myśli, że to jest dom, bo to jest najczęściej pokazywany w mediach budynek NL, ale to nie tutaj mieszkał MJ, on mieszkał własnie w tym budynku na zdjęciach, które wrzuciłam w poprzednim poście.Kingoosia pisze:To drugie zdjęcie to nie ten dom, w którym mieszkał Michael, to inny budynek. Miałam na myśli to:SILENTIUM pisze:Wiem, właśnie na zdjęciach, które wrzuciłam jest sam dom i jak dla mnie to mały nie jest.
Według mnie mały, tym bardziej że boczne oficyny domu to tak właściwie sam dach.