Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Tutaj informujemy się, co wiemy o dobrych filmach, które lecą w TV,czyli zamieszczamy wszelkiego rodzaju przecieki z telewizji o programach....
Ja osobiście już długo szukaam jakiegoś fajnego filmu z Johnnym Deppem w TVNie, ale znalezienie go nie zostało mi jeszcze dane...
A więc polecam Blow, i Rozmowy w Toku, które uwielbiam czasem oglądać...
Niestety nie mogłam niegdzie znaleźć, kiedy Blow będzie w telewizji...
Fanka MJ pisze:Dzisiaj na Polsacie, godz 22:45 - "Inni" z Nicole Kidman. Jeśli nie oglądaliście - gorąco polecam!
FankaMJ dzięki wielkie za info :) ja z TV zbyt często nie korzystam,ale film chętnie obejrzę, po raz kolejny bo jest naprawdę dobry niesamowity klimat... polecam!!
Kto lubi dramaty i deprechę w celach terapeutycznych? Zostawić Las Vegas - 20/04/2008 g 23:25 na TVP1.
Kolejny film, który nie zasługuje moim zdaniem na przegapienie: Podziemny krąg - 24/04/2008 g 21:00 na TV4.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Fanka MJ pisze:Dzisiaj na Polsacie, godz 22:45 - "Inni" z Nicole Kidman. Jeśli nie oglądaliście - gorąco polecam! ;-)
Oglądałam Innych już dawno temu,szczerze mówiąc ja się nudziłam jak cholera.
A co do tematu...w telewizji nie ma żywcem NIC! Zamiast wymyślać ciągle durne tańce z gwiazdami,na lodzie,w cyrku i bóg wie jeszcze gdzie mogliby jakieś fajne filmy puścić.Owszem czasem coś interesującego jest w przerwach pomiędzy "Honorem kawalerzysty" po raz setny na tvn7 i rezydencją surykatek na animal planet po raz tysięczny :smiech:
Streetwalker pisze:A co do tematu...w telewizji nie ma żywcem NIC! Zamiast wymyślać ciągle durne tańce z gwiazdami,na lodzie,w cyrku i bóg wie jeszcze gdzie mogliby jakieś fajne filmy puścić.
nikt nie kaze ci lykac tej papki.
i mylisz sie bo czasem znajda sie bardzo interesujace rzeczy, tzreba tylko wiedziec jakie kanaly ogladac.
polecam AleKino!, Europe, TvpKulture....jak nie znajdziesz mi nic ciekawego na tych kanalach chocby w tym tygodniu....to ja chyba z innej bajki jestem ;p
edit;
cicha pisze:Kolejny film, który nie zasługuje moim zdaniem na przegapienie:
Podziemny krąg - 24/04/2008 g 21:00 na TV4.
Może o filmach,ale ja często oglądam Zone Reality.Nie powiem że coś szczególnego,ale czasem jest coś fajnego.Mi np.się podoba Nadludzkie zdolnościna prawdę fajnie się ogąda zaszokowało mnie na przykład jak dwudziesto kilku letni facet był na tyle gibki,że zmieścił się w pudełku wielkości mikrofalówki .Inne dziwności i ciekawostki na temat wytrzymałości człowieka w różnych warunkach i sytuacjach(bo takowe też są)sprawiają,że polecam ten program (mam nadzieje że nie zeszłam zbytnio z tematu)
maryska17 pisze:kurcze, oglądałam 'Inni' ale co w tym strasznego to nie wiem??
-ale ogólnie film dobry, polecam
Widziałam fragmenty Innych gdy miałam 9 lat (mama oglądała na DVD i myślała, że śpię podczas gdy ja schowałam się za kanapą ) i wystraszyłam się jak nie wiem co Ale wiadomo - za mała byłam. Potem miałam koszmary
No gornych lotow, to on nie jest, a co dobrego w TV, to zalezy od wlasnego widzimisie w sumie...
Powinszowac humoru...
z pozdrowieniami od niehumorzastej...
Ostatnio zmieniony sob, 26 kwie 2008, 12:58 przez cicha, łącznie zmieniany 4 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Wątek ogarnęłam.
Proszę o dyskusję na temat, czyli o tym co DOBREGO leci w TV.
Dziękuję.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"