"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Diana
Diana była świetna. wszystko potrafiła tańczyc i moonwalk i inne triki Jacksona
szkoda że nie wygrała ale ważne że przypomniała niektórym o Królu i o tak wspaniałej muzyce. ja ją podziwiam bo sama nie potrafie tak tańczyc podobało mi sie jak w jedym odcinku Piróg powiedział żeby nie głosowac na Diane tylko na Michaela jacksona
szkoda że nie wygrała ale ważne że przypomniała niektórym o Królu i o tak wspaniałej muzyce. ja ją podziwiam bo sama nie potrafie tak tańczyc podobało mi sie jak w jedym odcinku Piróg powiedział żeby nie głosowac na Diane tylko na Michaela jacksona
- grzechu jackson
- grzechu jackson
Akcent bardzo miły, ale choreografia mi się nie podobała.
Poza tym, odniosłam wrażenie, jakby niektórzy uczestnicy mieli 120 lat
A to dopiero początek programu....
Poza tym, odniosłam wrażenie, jakby niektórzy uczestnicy mieli 120 lat
A to dopiero początek programu....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Rzeczywiście jakoś tak flegmatycznie to wyszło (tym bardziej, że jesteśmy przyzwyczajeni do czegoś innego - chociażby z teledysku).M.Dż.* pisze:odniosłam wrażenie, jakby niektórzy uczestnicy mieli 120 lat
Czy mi się zdawało, czy w 'stopce' na początku tańca było << "Beat It" - Michael Jackson >> (ale z pominięciem: '2008' czy 'with Fergie').
Ja byłam w takim amoku że do Michaela tańczą i przez to nie mogłam za bardzo skupić się na samym tańcu..M.Dż.* pisze:ale choreografia mi się nie podobała.
A teraz te tańce w parach są jakieś takie ..yy no, nie za ciekawe..
Mi też nie szczególnie.W poprzedniej edycji były ciekawsze osobowości.viva201 pisze:mnie osobiście ta edycja też nie za bardzo sie podoba
Teraz to nie potrafiłabym wymienić ani jednej osoby która bierze udział w tej ...Jakoś w ogóle nie przyciągają mojej uwagi.
[guote="jolene_"]Dzisiaj muzyka mi się bardzo podoba. : )[/guote]
Też mi się podoba :-)Michaela dali i Bjork, a to mnie bardzo cieszy
Ostatnio zmieniony śr, 23 kwie 2008, 22:36 przez Natka, łącznie zmieniany 1 raz.
[*]
MJ <33
MJ <33
Mi się wydaje, że tu nawet nie koniecznie o osobowości chodzi, bo i w tej edycji jest kilka ciekawych osób.
Ale jakoś tak, wielu z nich brakuje takiej... hmmmm... petardy w tańcu
Mam też wrażenie, że jest tam wielu dzieciaków- fajnych, ale brakuje im nieco pewności siebie tak, jak napisała viva201.
Tak, jakby brakowało w tej grupie kogoś, kto pomoże reszcie uczestników dźwignąć cały ten stres.
Wracając do "Beat it"....
Wiem, że czasem wizja choreografa jest weryfikowana przez umiejętności tancerzy i efekt końcowy jest dopasowywany do najsłabszego tancerza.
Może któryś z uczestników nie dał po prostu rady....?
Bo taki czad, jak "Beat it" powinien być ubrany w naprawdę dynamiczną choreografię, a jej brak rzucił mi się najbardziej w oczy.
Ale jakoś tak, wielu z nich brakuje takiej... hmmmm... petardy w tańcu
Mam też wrażenie, że jest tam wielu dzieciaków- fajnych, ale brakuje im nieco pewności siebie tak, jak napisała viva201.
Tak, jakby brakowało w tej grupie kogoś, kto pomoże reszcie uczestników dźwignąć cały ten stres.
Wracając do "Beat it"....
Wiem, że czasem wizja choreografa jest weryfikowana przez umiejętności tancerzy i efekt końcowy jest dopasowywany do najsłabszego tancerza.
Może któryś z uczestników nie dał po prostu rady....?
Bo taki czad, jak "Beat it" powinien być ubrany w naprawdę dynamiczną choreografię, a jej brak rzucił mi się najbardziej w oczy.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight