Zrzutka nr 2 - podziękowanie

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Locked
Majkel
Site Admin

Zrzutka nr 2 - podziękowanie

Post by Majkel »

Przepraszam najmocniej, że dopiero teraz, ale na prawdę mam bardzo napięty czas... :(

Chcialbym (nie tylko chyba ja, ale wszyscy, ktorzy korzystaja z forum) serdecznie podziękować tym, którzy udali się do banku, tudzież do Poczty Polskiej, ażeby wplacić swoją dobrowolną skladkę na dzialanie forum i strony.

Serwer i reszte trzeba bylo na czas oplacic. Udalo nam sie wszystko w pore uregulowac jakims cudem :) To dzięki Wam Kochane Mjówki!

A jak wiemy, co już pisalem, w czerwcu mamy ogromny ruch na stronie (znaczy sie wiadomo, ze glownie na forum), wrecz niewyobrazalny ruch, wiec limit transferu (czyli ilosci przesylanych danych) przekroczymy... oj... na koniec miesiaca moze to byc ok. 180% limitu. Zatem wcale tak slodko nie jest teraz.

Zostalo jeszcze troche pieniędzy w naszej skarbonce, więc za nie chyba dokupię dodatkowe miejsce (powiększę wielkość bazy danych) bo tyle piszemy hehe, że braknie nam powoli miejsca w bazie danych i trzeba dokupić. Wtedy będziemy już na zero wlaściwie...

a tak przekraczamy transfer, tak żywo tu na forum non-stop, że za to też trzeba będzie zaplacic (za dodatkowy transfer danych) - stad te reklamy, więc czasem jakby ktos sobie klikąl w coś co go interesuje to będzie milo. Jednak prosze nie robic zadnych akcji "teraz klikamy za forum" bo za takie coś to nas zaraz wychwycą i wywalą na amen raz na zawsze i tyle byloby z naszego sposobu na dorobienie na utrzymanie forum. Ale gdy kogos cos zainteresuje czasem - prosze czuć się wolnym i klikać :)
Fell free to click for our forum ;)

Poniżej lista, MJówek, którym chcialbym bardzo podziekowac, za wszystkie wplaty, niezaleznie, czy bylo to 5 zl, czy 50! Czy tez bylo to w euro ;) Liczy sie chęć, maly wysilek by ruszyć swój zad i isc wplacic. Wiadomo, ze kazdy ma inne mozliwosci, ale liczą się chęci.

Poza tym gdyby kazdy wplacil tylko te 5 zl (tak, tylko 5 zl) to mielibysmy kasy, ze hoho... zero problemow. A tak to niektorzy na glowie musza stawac i sie martwic co bedzie... a chyba nie chcemy, azeby ktoregoś pięknego dnia bylo tak jak to Jowita gdzieś opisywala...
Wiem, ze marudze... ale nie mamy firm-sponsorow, a ja tez nie dysponuję wolną gotówką... a 5 zl nikogo nie przerasta zbytnio chyba, co nie? Wiec proszę o mobilizację za rok (dobrowolne wplaty w ciągu roku z naglego natchnienia serca równie mile widziane)... dziekuję.
A lista poniżej jest w kolejności naplywania wplat do mnie:

01. Marzena Warchoła (2 razy)
02. Kaem
03. M.Dż.*
04. Aneta
05. Jowita
06. Dżina
07. Mariola Głowacka
08. SunRise
09. Agata Cieślak
10. Thriller
11. Pank
12. Schmittko
13. Anna Kisiel
14. Lika
15. Mike
16. Agnieszka Habasińska
17. MJPower
18. Kate
19. MJJ
20. LittleDevil
21. Mazi
22. Dc_Saar
23. Czarek 'Czarodziej'
24. Billie_Jean
25. Marzena Warchoła (2 razy)
26. ZAQ84
27. Siadeh_
// Buszmen - wkład w postaci sprezentowanego czata
--
trochę później, w ramach chyba zrzutki calorocznej już :-) :
28. Maciek
29. Mystery
30. Willy
31. Yana

Bardzo raz jeszcze dziękuję - gdyby nie Wy, nie byloby nas tu teraz, nie byloby forum!

Zobaczcie ile osób wplacilo, się zmobilizowalo - jaki to jest procent wszystkich użytkowników :\
Staralem sie na bieżąco każdego informować poprzez PW o dojściu do mnie pieniędzy, ale czasem ktoś nie podal nicka (ze 3 osoby chyba), a Damian mial zalozonych 2 uzytkownikow, to wyslalem nie tam gdzie trzeba i wyniknelo nieporozumienie, ale juz wszytsko wyjaśnione na szczęście :)

dla tych co boją sie, ze coś dla siebie zawędzilem, albo coś w tym stylu, że źle rozporządzam funduszami - każda kwota, każde 5 zl, i każdy wydatek co do zlotówki dokladnie rozliczalem się z "radą starszych" (czytaj: Mafia). Nie podaję tu kwot, kto ile wplacil, dlatego, iż chcemy, ażeby wszyscy, którzy się postarali, którzy się zmobilizowali, byli równo docenieni.

Dziekujemy! No to teraz... wszyscy razem: Dziiięeeekujeeemmmyy!

Admin (podpiszę się tak, bo nie wszyscy chyba wiedzą, że nim jestem ;) ale może podpisać się tyran... hmmm ;) )
...
Locked