Kiedy Michael wyda premierowy materiał/album? Hazard :-)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

W którym miesiącu 2008 roku Michael wyda nową płytę/premierowy materiał?

Czas głosowania minął śr, 30 kwie 2008, 17:48

w maju
5
6%
w czerwcu
1
1%
w lipcu
3
3%
w sierpniu
8
9%
we wrześniu
5
6%
w październiku
9
10%
w listopadzie
15
17%
w grudniu
8
9%
w 2008 Michael nie wyda płyty z premierowym materiałem
33
38%

Liczba głosów: 87

MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Maro pisze:
kochamgo pisze:sami zobaczcie do czego doprowadzili.
A mogę wiedzieć do czego? bardzo ciekawi mnie Twój tok myślenia :knuje:
Maro, no! Miało już być bez spięć! Ja rozumiem, że Twoja sygnaturka jest bardzo wymowna, ale ograniczmy się do hazardu ;-)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Majki dla mnie zawsze będzie coś wart,większość z nas zaczeła go słuchać przed ok.10 rokiem życia,a czym są faszerowane dzisiejsze 10 latki?Doda,Mandaryna,Tatu,US5,Frytka...prosty przykład Sylwusia z rozmów w toku...no jakby Dode widzieć i z wyglądem i z rozumem....
ja obstawiam na listopad,żeby nie było OT i nie uważam naszej wymiany zdań jako kłótni ;-) i myśle,że moderatorzy to zrozumieją japrosic
Obrazek
kochamgo

Post autor: kochamgo »

Maro pisze:kochamgo napisał:
sami zobaczcie do czego doprowadzili.

A mogę wiedzieć do czego? bardzo ciekawi mnie Twój tok myślenia
chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że wizerunek Michael'a nie jest najlepszy. (i bynajmniej nie mam na myśli wizerunku w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale chodzi o PR)
Awatar użytkownika
huczek

Krótkie podsumowanie

Post autor: huczek »

DOTYCHCZASOWE WYNIKI
Zauważcie, że większość obstawia, że jednak album zostanie wydany w tym roku! Na 78 osób 48 wybrało miesiąc. Wierzymy w Michaela!

WIZERUNEK
Odnośnie wizerunku i postrzegania MJ. Obecnie 2006,2007 nie jest źle. Czyli przychylam się do opinii Maro. Oczywiście kiedy Michael wyda nowy materiał nowy teledysk, znowu pojawią się bulwersujące plotki.

OPINIE NA PRZYKLADZIE FORUM PAULA MCCARTNEY'A
Co do przychylności opinii publicznej czytałem na miedzynarodowym forum Paula Maccartney'a opinie pt. dajcie juz spokój Michaelowi. Pod danym postem wiele osob [na pewno wiekszosc] wyrazilo pochlebna opinie na temat MJ. Kwestia praw do nagran beatlesow tez juz nie budzi takich kontrowersji. Ludzie znaja prawde tj, ze MJ zostal zaproszony przez Paula na licytacje....
Również wiekszosc ludzi odnosi sie pozytywnie do okresu wspolpracy Paula i Michaela.
W okresie po wysunieciu oficjalnych oskarzen przeciw MJ dot. molestowania seksualnego chlopca [ok.2003 r.] opinie na tym samym forum byly odmienne z przewaga glosow krytycznych.

CISZA PRZED BURZA
Wracając do albumu o Michaelu jest tak cicho, że moim zdaniem może to zwiastować tylko jedno. Nowy materiał i to wkrótce po tym jak opadnie kurz po promocji Thrillera25.
Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Re: Krótkie podsumowanie

Post autor: Streetwalker »

huczek pisze: CISZA PRZED BURZA
Wracając do albumu o Michaelu jest tak cicho, że moim zdaniem może to zwiastować tylko jedno. Nowy materiał i to wkrótce po tym jak opadnie kurz po promocji Thrillera25.
Też tak myślę.Jestem optymistycznie nastawiona do sprawy i mam nadzieję,że MJ nakarmi nas nowymi kawałkami już wkrótce:)
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

A ja właśnie sądzę, że "T25th" był przystawką, która ma starczyć na jakiś czas fanom (np. do przyszłego roku).
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Mandey pisze:Jacksona może uratować tylko
nauczyciel języka polskiego. No nic innego...
Canario

Post autor: Canario »

"Michael produkuje ten album sam, a jego rodzina ma zakaz wstępu do studia" - plotkarska kolumna gazety "New York Post" PageSix cytuje osobę z otoczenia artysty.

"On ma świadomość jak wiele zależy od tej płyty, dlatego nie chce się rozpraszać" ----- ---- Brzmi mocno prawdopodobnie chociaz to pisza na Interii.
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

A ja dziś trafiłem na takiego "amerykańskiego pudelka" i kamień spadł mi z serca, bo napisali, że Michael wygonił swoje dzieci ze studia nagraniowego, przerwał romans ze swoją nianią i pracuje bardzo ciężko nad płytą!
No to nie pozostaje nic innego jak chłodzić szampana :smiech:
ZAQ
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

[quote="ZAQ84"]A ja dziś trafiłem na takiego "amerykańskiego pudelka" i kamień spadł mi z serca, bo napisali, że Michael wygonił swoje dzieci ze studia nagraniowego, przerwał romans ze swoją nianią i pracuje bardzo ciężko nad płytą! [quote]

Też to czytałam tyle,że na interii :P
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Canario pisze:Michael produkuje ten album sam, a jego rodzina ma zakaz wstępu do studia" - plotkarska kolumna gazety "New York Post" PageSix cytuje osobę z otoczenia artysty.
ZAQ84 pisze:A ja dziś trafiłem na takiego "amerykańskiego pudelka" i kamień spadł mi z serca, bo napisali, że Michael wygonił swoje dzieci ze studia nagraniowego, przerwał romans ze swoją nianią i pracuje bardzo ciężko nad płytą!
ta chwila jest proszę państwa warta mszy

aż chyba zagłosuje
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

polskie portale sa troche jak zwykle opoznione...nie chcialam tego wklejac bo to smierdzi na kilometr newsem wyssanym z palca.
April 25, 2008 -- MICHAEL Jackson's legal bills have prompted him to go back to work - and this time he's serious. He's hired music producers RedOne and Akon to mastermind his new album, and the trio began working together at the Palms recording studio in Las Vegas Wednesday. "Michael is producing the album himself and then will sell it to a record company when he's finished," our spy said. To maintain the utmost concentration, "Michael has banned his kids from the recording studio. He realizes this is very important and doesn't want any distractions."

http://www.nypost.com/seven/04252008/go ... 107999.htm
Jackson has also sworn off women for the time being, despite never seeming to care much for them anyway. Jackson - who supposedly had been seeing his children's nanny, Grace Rwaramba - told pals, "He's not going to be involved in any personal relationships with women until he gets this record done. He's dumped the nanny-she's not around anymore."
taaaa jak pilkarze pzred decydujacym meczem..zero seksu, zero przyjemnosci...spi pewnie w studio na glebie i czeka na boskie swiatlo natchnienia ;)
our spy said
aha 'i'm a spy in the house of love' ;)

i kto to kurna jest RedOne???????????????????????????
'the road's gonna end on me.'
Mandey

Post autor: Mandey »

Kto To Jest RedOne?
...sorki że in English ale w polskiej nie wspominają ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

homesick pisze:producers RedOne and Akon to mastermind his new album, and the trio began working together at the Palms recording studio in Las Vegas Wednesday
studio:

http://www.studioatthepalms.com/

RedOne

http://en.wikipedia.org/wiki/RedOne

Yeaaaaaa no i wyszło szydło z worka,Michael to rozpustnik który romansuje z nianią swoich dzieci i do tego nie dobry ojciec który nie pozwala swoim dzieciom kontaktu ze sobą....Yeaaaa c'mon Akon
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Hm...
Coraz ciekawiej to wszystko wygląda.
Najważniejszy jest jednak efekt. To będzie (o ile w ogóle powstanie) niezwykle ważna płyta. Bez pośpiechu, panowie!
Obrazek
ODPOWIEDZ