"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Gieorgij zbija punkty u fanek...
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

M.Dż.* pisze:Ale jakoś tak, wielu z nich brakuje takiej... hmmmm... petardy w tańcu
Właśnie. W poprzednim programie każdy pokazywał coś innego, coś swojego.
Diana czy Gleba np.
Tak jakby tamci ludzie do tego inaczej podchodzili. W tej edycji wydaje mi się że jakoś sie w ten cały program nie "wczuwają".Czegoś mi tu brakuje.. nenene
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
viva201

wszyscy tańcza te solówki na jedno kopyto...no prawie 0 różnicy...
Obrazek
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Wydaje się, że w pierwszym odcinku 'na żywo' przewodniczącu jury, w odniesieniu do którejś pary, powiedział, że wykonali swój numer poprawnie ale tylko poprawnie; a żeby być w tym programie trzeba czegoś więcej - owego "taneczno-przebojowego bakcyla". Dziś jego słowa możemy odnieść do WSZYSTKICH uczestników, z tą jednak różnicą, że coraz częściej brakuje nawet "poprawności", o której mówił Agustin.
Smutne to ale prawdziwe - nikt już nie szokuje, nie przyciąga do ekranu, nie mobilizuje do obejrzenia kolejnego odcinka :-/

PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

MJwodzuMJ pisze:PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Bez przesady!
Nie zapominajmy o Rolandzie :party:

A tak na poważnie....
No, właśnie tego "czegoś", co by zachwyciło, zaciekawiło, czy w jakikolwiek inny sposób przykuło uwagę, mi brakuje.
Mam wrażenie, jakbyśmy mieli do czynienia z grupą ciekawych dzieciaków, które jednak są zbyt mało pewne siebie, żeby wierzyć w to, co mają w sercu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
viva201

mnie się podoba Gieorgij..jest jak skrzat...taki elfik,kojarzy mi sie z kimś magicznym....mam nadzieję,ze mnie zaskoczy,wydaje mi się że ciut ciut (ale nie za dużo)odstaje od reszty,dookoła niego jest taka aura radosci,fajny jest
Obrazek
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

; O zacznijmy od wyników. raduje się me serce, że została Aneta, a pożegnaliśmy Roxi, czas najwyższy. natomiast zupełnie nie potrafię pojąć, dlaczego w programie pozostał Patryczek, bez komentarza

uh, jeśli chodzi o muzykę, to faktycznie dziś fenomenalnie... Brzózka, Michael, Chris ; )

trzymam kciuki za Gieorgija i Anete. natomiast Artur odstrasza mnie wizualnie brrr, ale umiejętności ma powalające.

.
MJwodzuMJ

M.Dż.* pisze:
MJwodzuMJ pisze:PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Bez przesady!
Nie zapominajmy o Rolandzie :party:
Ups. Małe faux pas. Wybacz Roland :-)
A co do Gieorgija - rzeczywiście w chłopaku jest jakiś potencjał (i to nie mały, jak sądze), tylko pozostaje pytanie - czy do końca edycji pokaże nam, na co naprawdę go stać?
Pomijam fakt, że wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże :party:

EDIT.
Mistiness pisze:
MJwodzuMJ pisze: wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże :party: [/color]
Niezżyty z grupą, zarozumiały? Wodzu, na jakiej podstawie snujesz takie wnioski? ; )

Hm, o ile pamięć mnie nie myli, Gieorgij został pierwszy poinformowany o tym, że zostaje. Dlatego bez sensu pisać, że ucieszył się z odejścia kolegi, entuzjazm spowodowany był pozostaniem w programie ;> To jasne chyba.
No właśnie - to takie moje czepialstwo. Zawsze szukam dziury w całym.
Pewnie masz rację :-)
Ostatnio zmieniony śr, 23 kwie 2008, 23:39 przez MJwodzuMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

MJwodzuMJ pisze: wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże :party: [/color]
Niezżyty z grupą, zarozumiały? Wodzu, na jakiej podstawie snujesz takie wnioski? ; )

Hm, o ile pamięć mnie nie myli, Gieorgij został pierwszy poinformowany o tym, że zostaje. Dlatego bez sensu pisać, że ucieszył się z odejścia kolegi, entuzjazm spowodowany był pozostaniem w programie ;> To jasne chyba.

.
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

I nie wiedział wtedy jeszcze o wylocie santiego.. dopiero z widowni.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Gieorgi byl fajnie ubrany na solowce...mial fatalaszki jak Michael z jednej z ostatnich sesji:)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

M.Dż.* pisze:
MJwodzuMJ pisze: PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.

Bez przesady!
Nie zapominajmy o Rolandzie
Po przeczytaniu posta MJwodzuMJ miałam napisać dokładnie to samo ;-)

A co do Gieorgija to myśle, ze ma ogromne szanse na wygraną. Nie wiedzieć czemu ma mnostwo fanów. A to co pokazał wczoraj było koszmarne... Jak można nie nauczyć się tańca w tydzień czasu?? I to walca wiedeńskiego, którego można pojąć w 3minuty. Jako profesjonalni tancerze, siedzący w tym od dziecka powinni pokazać wiele wiele wiecej. W solówce też sie nie wykazał. Gdyby nie efektowny strój jego taniec nie miałby żadnego sensu. Ogólnie rzecz biorąc zaden ze wczorajszych tancow mi sie nie spodobał a jedynym moim faworytem (przez małe 'f' nenene ) jest Artur.
Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

a moim zdaniem to jurorzy sie ostatnio strasznie czepiali, np. wystep anety (:*) i Porajowa mi sie podobal, a oni psy na wszystkich wieszali. wygra albo aneta albo gieorgij, na ktorego fanki - trzynastki beda glosowaly do upadlego. ale ja go lubie, wzbudza sympatie i jakos mu dobrze z oczu patrzy, tak.. inteligentnie :)
a apropo inteligencji to ja po prostu nie oge patrzeć na żanetkę. moze ta dziewczyna dobrze tanczy ale jak cos powie to ja wysiadam. najlepszy byl tekst o tym, ze szuka chlopaka. powinna sobie specjalna linie telefoniczna otworzyc, zeby jej sie chetni zglaszali...
"..You're really just another part of me.."
MJwodzuMJ

Chyba nie warto tworzyć nowego tematu, więc daję tutaj.
'Taneczno-michaelowy' akcent w prasie ;)

Obrazek

Newsweek POLSKA, 16/2008, str. 12
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Heh na tym jednym zdjęciu to nie MJ(to z prawej) albo ja mam wadę wzroku :surrender:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ