"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Właśnie. W poprzednim programie każdy pokazywał coś innego, coś swojego.M.Dż.* pisze:Ale jakoś tak, wielu z nich brakuje takiej... hmmmm... petardy w tańcu
Diana czy Gleba np.
Tak jakby tamci ludzie do tego inaczej podchodzili. W tej edycji wydaje mi się że jakoś sie w ten cały program nie "wczuwają".Czegoś mi tu brakuje..
[*]
MJ <33
MJ <33
Wydaje się, że w pierwszym odcinku 'na żywo' przewodniczącu jury, w odniesieniu do którejś pary, powiedział, że wykonali swój numer poprawnie ale tylko poprawnie; a żeby być w tym programie trzeba czegoś więcej - owego "taneczno-przebojowego bakcyla". Dziś jego słowa możemy odnieść do WSZYSTKICH uczestników, z tą jednak różnicą, że coraz częściej brakuje nawet "poprawności", o której mówił Agustin.
Smutne to ale prawdziwe - nikt już nie szokuje, nie przyciąga do ekranu, nie mobilizuje do obejrzenia kolejnego odcinka
PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Smutne to ale prawdziwe - nikt już nie szokuje, nie przyciąga do ekranu, nie mobilizuje do obejrzenia kolejnego odcinka
PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Bez przesady!MJwodzuMJ pisze:PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Nie zapominajmy o Rolandzie
A tak na poważnie....
No, właśnie tego "czegoś", co by zachwyciło, zaciekawiło, czy w jakikolwiek inny sposób przykuło uwagę, mi brakuje.
Mam wrażenie, jakbyśmy mieli do czynienia z grupą ciekawych dzieciaków, które jednak są zbyt mało pewne siebie, żeby wierzyć w to, co mają w sercu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
; O zacznijmy od wyników. raduje się me serce, że została Aneta, a pożegnaliśmy Roxi, czas najwyższy. natomiast zupełnie nie potrafię pojąć, dlaczego w programie pozostał Patryczek, bez komentarza
uh, jeśli chodzi o muzykę, to faktycznie dziś fenomenalnie... Brzózka, Michael, Chris ; )
trzymam kciuki za Gieorgija i Anete. natomiast Artur odstrasza mnie wizualnie brrr, ale umiejętności ma powalające.
uh, jeśli chodzi o muzykę, to faktycznie dziś fenomenalnie... Brzózka, Michael, Chris ; )
trzymam kciuki za Gieorgija i Anete. natomiast Artur odstrasza mnie wizualnie brrr, ale umiejętności ma powalające.
.
Ups. Małe faux pas. Wybacz RolandM.Dż.* pisze:Bez przesady!MJwodzuMJ pisze:PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
A co do Gieorgija - rzeczywiście w chłopaku jest jakiś potencjał (i to nie mały, jak sądze), tylko pozostaje pytanie - czy do końca edycji pokaże nam, na co naprawdę go stać?
Pomijam fakt, że wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże
EDIT.
No właśnie - to takie moje czepialstwo. Zawsze szukam dziury w całym.Mistiness pisze:Niezżyty z grupą, zarozumiały? Wodzu, na jakiej podstawie snujesz takie wnioski? ; )MJwodzuMJ pisze: wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże [/color]
Hm, o ile pamięć mnie nie myli, Gieorgij został pierwszy poinformowany o tym, że zostaje. Dlatego bez sensu pisać, że ucieszył się z odejścia kolegi, entuzjazm spowodowany był pozostaniem w programie ;> To jasne chyba.
Pewnie masz rację
Ostatnio zmieniony śr, 23 kwie 2008, 23:39 przez MJwodzuMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezżyty z grupą, zarozumiały? Wodzu, na jakiej podstawie snujesz takie wnioski? ; )MJwodzuMJ pisze: wydaje mi się nieco zarozumiałym i mało zrzytym z grupą (dziś - gdy był nominowany i dowiedział się, że zostaje - jakoś nie spodobała mi się jego hura-reakcja, że kolega obok odpadł; ale to tylko takie moje czepialstwo).
Czas pokaże [/color]
Hm, o ile pamięć mnie nie myli, Gieorgij został pierwszy poinformowany o tym, że zostaje. Dlatego bez sensu pisać, że ucieszył się z odejścia kolegi, entuzjazm spowodowany był pozostaniem w programie ;> To jasne chyba.
.
- Dangerous_Dominika
- keep_the_faith
Po przeczytaniu posta MJwodzuMJ miałam napisać dokładnie to samoM.Dż.* pisze:MJwodzuMJ pisze: PS. Jak na razie najbardziej wyrazistym uczestnikiem (który niestety nie dostał się do kolejnego etapu) była.... Władzia.
Bez przesady!
A co do Gieorgija to myśle, ze ma ogromne szanse na wygraną. Nie wiedzieć czemu ma mnostwo fanów. A to co pokazał wczoraj było koszmarne... Jak można nie nauczyć się tańca w tydzień czasu?? I to walca wiedeńskiego, którego można pojąć w 3minuty. Jako profesjonalni tancerze, siedzący w tym od dziecka powinni pokazać wiele wiele wiecej. W solówce też sie nie wykazał. Gdyby nie efektowny strój jego taniec nie miałby żadnego sensu. Ogólnie rzecz biorąc zaden ze wczorajszych tancow mi sie nie spodobał a jedynym moim faworytem (przez małe 'f' ) jest Artur.
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
- jam_jam_nati
a moim zdaniem to jurorzy sie ostatnio strasznie czepiali, np. wystep anety (:*) i Porajowa mi sie podobal, a oni psy na wszystkich wieszali. wygra albo aneta albo gieorgij, na ktorego fanki - trzynastki beda glosowaly do upadlego. ale ja go lubie, wzbudza sympatie i jakos mu dobrze z oczu patrzy, tak.. inteligentnie :)
a apropo inteligencji to ja po prostu nie oge patrzeć na żanetkę. moze ta dziewczyna dobrze tanczy ale jak cos powie to ja wysiadam. najlepszy byl tekst o tym, ze szuka chlopaka. powinna sobie specjalna linie telefoniczna otworzyc, zeby jej sie chetni zglaszali...
a apropo inteligencji to ja po prostu nie oge patrzeć na żanetkę. moze ta dziewczyna dobrze tanczy ale jak cos powie to ja wysiadam. najlepszy byl tekst o tym, ze szuka chlopaka. powinna sobie specjalna linie telefoniczna otworzyc, zeby jej sie chetni zglaszali...
"..You're really just another part of me.."
Chyba nie warto tworzyć nowego tematu, więc daję tutaj.
'Taneczno-michaelowy' akcent w prasie ;)
Newsweek POLSKA, 16/2008, str. 12
'Taneczno-michaelowy' akcent w prasie ;)
Newsweek POLSKA, 16/2008, str. 12