majkelzawszespoko pisze:(...)ytuł należy się Unbreakable. (...), ale faworyt jest tylko jeden!
Mój człowiek!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Mnie porywa odkąd go usłyszałam, jeszcze mi się nie znudził. Cóż, niektórym się nudzi, niektórym nie. Przesłuchałam go już z tysiąc razy, i nie myślę go ominąć gdy tylko zobaczę w MP3 lub na płycie.thewiz pisze:Speechless. Ten utwor porywa.... ale tylko za pierwszym razem. Przy kazdym kolejnym odsluchu robi sie coraz gorzej. Mi przynajmniej znudzil sie bardzo szybko, dlatego rozumiem tych ktorzy go teraz juz odstrzelaja
ZDRADA!Moon_Walk_Er pisze:Głosuję na Speechless.
Tekst piosenki jest piękny, ale muzyka jest męcząca.
e.e.e....jedno zdanie popiera drugie Michael. wyjaśnij nam to,jestem ciekawa...Michael. pisze:thewiz napisał:
Speechless. Ten utwor porywa.... ale tylko za pierwszym razem. Przy kazdym kolejnym odsluchu robi sie coraz gorzej. Mi przynajmniej znudzil sie bardzo szybko, dlatego rozumiem tych ktorzy go teraz juz odstrzelaja
Mnie porywa odkąd go usłyszałam, jeszcze mi się nie znudził. Cóż, niektórym się nudzi, niektórym nie. Przesłuchałam go już z tysiąc razy, i nie myślę go ominąć gdy tylko zobaczę w MP3 lub na płycie.
Moon_Walk_Er napisał:
Głosuję na Speechless.
Tekst piosenki jest piękny, ale muzyka jest męcząca.
ZDRADA!
Ja lubie zarowno T.T.A. jak i Unbreakable. Mimo to uwazam ze ta druga piosenka jest ciutciut lepsza. Ale tylko ciutciut. To w sumie swiadczy o slabosci Vincka w stosunku do History. Bo to co na Vincku jest w czolowce to utwor na podobnym poziomie na History jest w ogonie stawki. A tak wogle keam to moze zdradz jak ty oceniasz Unbreakable i na ktorym miejscu go plasujesz na Vincku.kaem pisze: Ciągle nie rozumiem zachwytów nad Unbreakable, przy stosunkowo dużej niechęci do This Time Around, która miała miejsce w pierwszej zabawie w tym wątku. A przecież to rodzeństwo niemal bliźniacze.
haha This Time Around to scisla czolowka HIStory "i'm a killer nigga i ain't jokin' !! ". mocarny kawalek nie wiem czemu jest tak ignorowany.Canario pisze:To w sumie swiadczy o slabosci Vincka w stosunku do History. Bo to co na Vincku jest w czolowce to utwor na podobnym poziomie na History jest w ogonie stawki.
Też. Mają również podobne tempo i tę samą dynamikę. Nie słyszysz tego?Mandey pisze:Dlaczego tak myślisz? Chyba nie ze względu na Notoriousa BIG?
Ta płyta ma tak niezróżnicowane utwory, że bardziej grupowo bym mógł określić, niż miejscami. Ale niech policzę. 1, 2, 3... Na szóstym.A tak wogle kaem to moze zdradz jak ty oceniasz Unbreakable i na ktorym miejscu go plasujesz na Vincku.