The Lovely Guy Michael Jackson- zapraszamy :)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
KK

Post autor: KK »

Powracając do tematu strony... Chciałam zgłosić swoją skromną uwagę.

Dotyczy ona zdjęcia Randy'ego - tego dorosłego. Otóż nie jest to brat Michaela tylko jakiś juror z American Idol (bodajże).

Zastanawia mnie jeszcze zdjęcie Jackiego... wygląda jak nie on. Czy to na pewno Jackie?

Nie mogę się powstrzymać od komentarza dotyczącego opisu La Toyii... Przepraszam, ale najważniejszą informacją w jej biografii nie jest bynajmniej info.- pozowała do zdjęć Playboya. Mam odczucie, że jest to zupełnie zbędne. Bo to tak jak napisać, ze Michael pozował do Ebony. Wiem, że Playboy to Playboy, ale mimo wszystko jak dla mnie jest to niepotrzebne...
+ po co nam słowo- ciemnoskóra? tak jakby -(~jasno)biało-skóry to byłby standard (ponieważ nie spotkałam się jeszcze np. z takim opisem: John Travolta-białoskóry aktor)

Mimo wszystko strona mi się podoba! Życzę powodzenia w dalszym jej rozwoju ;-)

pozdrawiam
"Age ain't nothing but a number"
[*] Aaliyah
Awatar użytkownika
Kingoosia

Post autor: Kingoosia »

Co do rodziny Jacksonów, chciałam zauważyć, że Rebbie nie ma na drugie imię jak firma maszynek do golenia - Gilette, lecz Reilette; La Toya nie ma na drugie Ivonne tylko Yvonne, a Jackie to nie Siegmund Esico, lecz Sigmund Esco.
Zdjęcie Jackie'ego to u was zdjęcie jego syna Siggy'ego "Dealza".
Zdjęcie Randy'ego to zdjęcie tego Randy'ego: http://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Jackson .

Taka już czepialska jestem ;-) .
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
ODPOWIEDZ