Dzisiaj klub osiedlowy zorganizował jakiś festyn rodzinny (zamknieto ulice itp)... i jakie było moje zdziwienie, gdy uslyszałem dwa kawałki Jacksona :) Jeden to Smooth Criminal, a drugi to Jam, a pewnie bylo wiecej. Slyszalem to akurat, gdy palilem na balkonie (nie przepadam za festynami, wiec nogi tam bym nie postawil), ale kupel, ktory chodzil po browary mowil, ze troche osob do jego kawalka (wtedy smooth) tanczylo :)
Widac, ze skoro MJ wygral proces to staje sie znow popularny :) Ciekawe co nato brukowce "wygrany, ale skonczony!", haha! Przez net slucham czesto tez radia internetowego WNYC (nowojorskie), same audycje, rozmowy, ale czasem przerywaja fragmentem piosenki. Ostatnio bylo "Remember the time". W radiu zwyklym, na "trójce" ostatnio leciala "Dirty Diana".
Czy wy tez zauwazyliscie "wzrost" jego popularnosci? :)
Festyn rodzinny
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ja trochę nie na temat, ale zauważyłam właśnie, ze jedna z reklam na naszym forum, ta co np jest teraz bezpośrednio pod postem reqa, dotyczy filmy kapitan EO i jego fanów. O.. to ten film nawet fanów ma? Raju...
No to poklikajcie na to, ludu drogi, bo te reklamy to nam coś dadzą, o ile ja dobzre rozumiem mechanizm działania, jeśli my na nie czasem wklikniemy. Ja od wzcoraj klikam sobie na nie regularnie
Spełniam mój fanowy obowiązek
Bo chyba lepiej, zeby to co,s dało, i żebysmy w ten sposób zarobili na te serwery, transfery czy coś, niż znowu łazić do banku, nie? Mi tam jest łatwiej poklikać...
pa...
edit..och, jak te reklamy się szybko zmieniają... no a taka fajna strona /chyba/ była... Hmm..a teraz co mamy? :]
No to poklikajcie na to, ludu drogi, bo te reklamy to nam coś dadzą, o ile ja dobzre rozumiem mechanizm działania, jeśli my na nie czasem wklikniemy. Ja od wzcoraj klikam sobie na nie regularnie

Spełniam mój fanowy obowiązek

Bo chyba lepiej, zeby to co,s dało, i żebysmy w ten sposób zarobili na te serwery, transfery czy coś, niż znowu łazić do banku, nie? Mi tam jest łatwiej poklikać...
pa...
edit..och, jak te reklamy się szybko zmieniają... no a taka fajna strona /chyba/ była... Hmm..a teraz co mamy? :]
Nie wiem czemu ludzie tak sie dziwia jak puszca cos Michaela w radiu, telewizji , festynach, dyzkotekach
dloa mnie to normalne Mike jest piosenkarzem i jakby nie patrzec ma dobra muzyke obojetnie co kto mysli na jego temat.
Takie poczucie szczescia odczuwamy jak puszcza jego muzyke, jakies wyroznienie czemu?Jak lecu Brytfanna to nikt nie reaguje bo po prostu ja puscili
Musimy sie przyzwyczaic ze Mike jest najlepszy i bedzie czsto puszczany
Pozdrawiam

Takie poczucie szczescia odczuwamy jak puszcza jego muzyke, jakies wyroznienie czemu?Jak lecu Brytfanna to nikt nie reaguje bo po prostu ja puscili

Musimy sie przyzwyczaic ze Mike jest najlepszy i bedzie czsto puszczany

Pozdrawiam

This time gonna do my best to make it right
Can't go on without you by my side
Hold on.........
Can't go on without you by my side
Hold on.........