Europejskie forum MJ

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJowitek

Europejskie forum MJ

Post autor: MJowitek »

Znacie mjjforum, no nie?
Wiecie, ze istnieje też jego europejska wersja?
Wciąż się rozkręca, mam nadzieję, ze coś z tego wyniknie.
Jest to o tyle fajne, że nie ma tam np samych fanów z Francji, albo samych z Wielkiej B., albo samych SkądśTamJeszcze.
Głównie po angielsku wszystko jest, ale założenie jest takie, ze w innych językach też coś się będzie pojawiać.
Powstał też na to spoecjalny, osobny dział.
Ukazywać się w nim mają info jak na razie w czterech europejskich językach...
Niemieckim, francuskim, hiszpańskim, i...POLSKIM! /przypuszzcam, że jest to zasługą LittleDevil, która tam jest moderatorem albo czymś takim. Nie wiem do końca...

Ale tak sobie myślę, ze jeśli już coś takiego jest, to chyba można by to wykorzystać, i zaistnieć nieco w tym świecie, co? Część osób z tego forum to bywalcy starego mjjforum...

Nie wiem co byśmy mogli tam robić, ale może warto nieco tam pozaglądać, żeby to troche ożywić?Hmm..ja mam już pewiem pomysł, razem z Dziną... Do czego nam jeszcze Buszmen będzie potrzebny /który jeszcze nic nie podejrzewa, hehe/... Ale to dopiero za jakiś czas.. A teraz? Może warto zacząć od zalogowania? I wpisania sie do bazy, coby pod polską flagą łopotało coraz więcej MJówek..
Hmmm?
smooth-jam

Post autor: smooth-jam »

a mozna prosic adres strony?
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A już już daję.. sierota.. mogłam od razu..

forum:
http://www.mjjf-europe.com/forums/

strona w ogóle:
http://www.mjjf-europe.com/forums/

Wg. mnie tam jeszzce wiele pracy jest potrzebne, ale idea mi sie podoba :]
Buszmen

Re: Europejskie forum MJ

Post autor: Buszmen »

MJowitek pisze:Nie wiem co byśmy mogli tam robić, ale może warto nieco tam pozaglądać, żeby to troche ożywić?Hmm..ja mam już pewiem pomysł, razem z Dziną... Do czego nam jeszcze Buszmen będzie potrzebny /który jeszcze nic nie podejrzewa, hehe/... Ale to dopiero za jakiś czas..
Możesz jaśniej??
ODPOWIEDZ