I ja coś ze sobą mam.
- Siedząc przy komputerze, muszę mieć szeroko otwarte drzwi, oraz bałagan na biurku.
- W zeszycie lub gdziekolwiek muszę pisać niebieskim długopisem, bo inaczej wszystko mi się nie podoba i potem wyrywam kartki.]
- Gdy zasypiam musi być włączone radio, jak nie to nie mogę sie skoncentrować na spaniu.
- Oprócz tego przed snem zawsze muszę pomyśleć i się zdołować, wtedy dopiero jestem gotowa do spania.- Gdy zasypiam/ śpię muszę mieć całkowicie zamknięte drzwi.
- Tak bardzo boję się w
nocy burzy, że aż idę do mojej mamy do łózka. [ZAWSZE w nocy, nigdy w dzień się nie boje]
- Na biurku nigdy nie mogę mieć pusto, zawsze musi coś stać.
- Gdy odrabiam lekcje, muszę mieć włączoną muzykę, lub komputer.
- Gdy siedzę przed komputerem, muszę coś jeść.
- Jak zaczynam jeść nutelle, wtedy nic mnie nie powstrzyma i zjadam ją do końca w 1 dzień.
- Musze pójść równo o wymyślonej przeze mnie porze spać, inaczej nie zadowolona jestem totalnie.
- Musze spać 11 godzin co najmniej, gdyż inaczej wyspana nie jestem.
-
dirty_susie pisze:KrwawaMerry napisał:
-Jak w szynce lub w mięsie jest jakaś żyłka, chrząstka lub inne ohydstwo to zaraz przestaję to jeść bo mnie obrzydza xD
- Słodzę zawsze 2 łyżeczki cukru, nigdy więcej, ani mniej.
- Gdy jem tosty z ketchupem, to muszę mieć więcej ketchupu niż powinnam mieć.
- Nienawidzę gdy ktoś za mnie sprząta w moim pokoju szczególnie.
- Musze mieć parę rzeczy na leżących na podłodze, bo inaczej nie wyrobię.
-
calineczka pisze:- Zanim zacznę czytać jakąś książkę, dokładnie ją oglądam (nie wiem po co) zaglądam na początek, do środka i na koniec, później już tylko czytam, czytam, czytam i choćby bardzo chciało mi się spać, nie odłożę książki dopóki nie skończę rozdziału, w innym wypadku zaczynam od początku.
-
Szucia pisze:Nie moge znieść nieporządku w torbie do szkoły- wszystko musi być na swoim miejscu
- U mnie na ławce w szkole nie może leżeć więcej książek, niż tylko te potrzebne z danego przedmiotu.
- Zawsze jak myślę muszę gryźć coś
- Nie potrafię przestać sie śmiać, chyba że jest sytuacja dość poważna, lub na tyle poważna że nie umiem się zaśmiać nawet na chwile.
- Na lekcji muszę siedzieć bokiem, i tylko bokiem, dlatego siedzę od ściany.
- Nałogowo sie przytulam do różnych osób. Nie ważne czy chłopak czy dziewczyna, po prostu sie przytulam i koniec.
- Uwielbiam czesać sie na lekcji.
- Uwielbiam przedrzeźniać nauczycieli.
- Nie lubię ptasiego mleczka, ale jak jem delicje to najpierw obgryzam brzegi ciasteczka, potem jem czekoladę, a potem zajadam sie środkiem.
- Na lekcji Sztuki zawsze się śmieje, nie wiedzieć czemu. Zawsze !
- Gdy wracam ze szkoły, pierwsze co muszę zrobić - pójść do lodówki i zajrzeć do dobrego dzisiaj będę jadła, lub po prostu bezinteresownie.
- Tak samo przy obiedzie. Po obiedzie, mimo że jestem najedzona to muszę zajrzeć do lodówki.
Tyle ? Chyba tak .