Michael Jackson i Freddie Mercury

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
MJJ

Michael Jackson i Freddie Mercury

Post autor: MJJ »

Obrazek
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

łał... :war:
nie wiedziałam, że coś takiego wogóle istnieje...
dzieki
pozdro serdeczne
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Invincible

Post autor: Invincible »

Wiadomość dla niedoinformowanych. Piosenka STATE OF SHOCK jest śpiewana przez Michaela Jacksona i Micka Jaggera, a nie Michaela i Freddiego Mercurego. To tyle.
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Invincible pisze:Wiadomość dla niedoinformowanych. Piosenka STATE OF SHOCK jest śpiewana przez Michaela Jacksona i Micka Jaggera, a nie Michaela i Freddiego Mercurego. To tyle.

Szkoda,ze uzyles slowa niedoinformowany ,bo teraz ja moge uzyc go wobec Ciebie :diabel2: State of shock z Mickiem Jaggerem to wersja wydana na albumie Victory zespolu The Jacksons ,jak wszyscy wiemy. Kolega zamiescil tutaj ta sama piosenke ,wykonana w duecie z F.Mercurym i jest to demo. Sciagnij, posluchaj i po doinformowaniu sie wyciagnij wnioski :-)
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

No i ponoć w planach był wspólny album obu panów ale 24 listopada 1991 ostatecznie przekreślił te plany.
Invincible

Post autor: Invincible »

W takim razie Sorry bo się nie na miejscu wymądrzyłam. Jeszcze raz Sorry. :) glupija glupija glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Mógłby ktoś uploadować "State of shock (demo) jeszcze raz? Link wygasł :surrender:
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Mandey

Post autor: Mandey »

Czysta (bez żadnych szumów trzasków itp) wersja utworu "There Must Be More Than Life That This" w duecie do pobrania poniżej.
POBIERZ There Must Be More Than Life That This (Clean Version) MERCURY & JACKSON

Dodam tylko panowie pracowali nad tym utworem około 1983 roku.
Później ukazał on się na pierwszym solowym krążku Freddie'go "Mr. Bad Guy" w 1985 roku oczywiście zaśpiewany solo.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Maverick

Post autor: Maverick »

I nigdy go razem nie zaśpiewali, to jest wersja zmontowana przez fanów. Dostępne jest tylko demo nagrane przez samego Michaela, dla którego na fortepianie grał Freddie.
Mandey

Maverick pisze:I nigdy go razem nie zaśpiewali, to jest wersja zmontowana przez fanów. Dostępne jest tylko demo nagrane przez samego Michaela, dla którego na fortepianie grał Freddie.
No brawo! Nikt by się zapewne nie domyślił, że to nie oryginał.
Ah. A już myślałem że nikt o tym nie wie :ziew:
Maverick

Post autor: Maverick »

Są ludzie którzy nie wiedzą, że nie mówi się Jacko.

Są ludzie, którzy nie wiedzą, że taki duet nie zaistniał.
Mandey

Maverick pisze:Są ludzie którzy nie wiedzą, że nie mówi się Jacko.
Tego akurat nie mówi się tutaj. Sam się nadziałem. Jeśli to była aluzja co do mnie ;-) A co do osób z duetu to taki zaistniał. Choćby w demo do State Of Shock. Jeśli chodzi o ten drugi to jak ktoś komuś przygrywa na pianinie czy fortepianie to też mówimy że to duet tylko nie wokalny.
Na upartego to mam wersję tego demo gdzie słychać jak Mercury pomaga głosem Michaelowi. ;-)
To by było na tyle z mojej strony.
ODPOWIEDZ