Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Oddane głosy:
Cry- 18
Heaven Can Wait- 13
Butterflies- 3
Privacy- 3
Heartbreaker- 3
Invincible- 2
Cry spadaj.
Runda 6
Unbreakable
Heartbreaker
Invincible
Break Of Dawn
Heaven Can Wait
You Rock My World
Butterflies
2000 Watts
Privacy
Whatever Happens
Threatened
Mój głos- Privacy. To już dla mnie faza głosowania na lepsze utwory z płyty. W Privacy Michael ma niski głos jak nigdy. Piosenka jednak i w wersji tekstowej i muzycznej jest niemalże udręczona. Za dużo juz tego było. Brzmi niemalże jak autoparodia. Michael w autoplagiacie tak się zapędził, że nawet Slash! zakrzyknąl. Chyba ze o błysk chodziło. Whatever. Niech Privacy Slash trzaśnie.
Cry- 18
Heaven Can Wait- 13
Butterflies- 3
Privacy- 3
Heartbreaker- 3
Invincible- 2
Cry spadaj.
Runda 6
Unbreakable
Heartbreaker
Invincible
Break Of Dawn
Heaven Can Wait
You Rock My World
Butterflies
2000 Watts
Privacy
Whatever Happens
Threatened
Mój głos- Privacy. To już dla mnie faza głosowania na lepsze utwory z płyty. W Privacy Michael ma niski głos jak nigdy. Piosenka jednak i w wersji tekstowej i muzycznej jest niemalże udręczona. Za dużo juz tego było. Brzmi niemalże jak autoparodia. Michael w autoplagiacie tak się zapędził, że nawet Slash! zakrzyknąl. Chyba ze o błysk chodziło. Whatever. Niech Privacy Slash trzaśnie.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
niepokoi mnie zbieznosc moich typow z typami kaem'a...drepcze za nim krok w krok od poczatku najslabszego ogniwa, co jest?? ;]
w kazdym razie
Privacy
co to jest, o co Michaelowi chodzilo, dziwaczny to twor, przy tekscie wymiekam..intro mnie mierzi..muzyka meczy.
Tabloid Junkie to jeden z moich ulubionych kawalkow MJ'a i po co musial mu splodzic tego pokracznego klona...
utwor brzmi jakby byl puszczany w zwolnionym tempie..
'i need my privacy yeah yeah so paparazzi get away from me...yeah yeah.....'
no prosze cie Michael....i need a break!
i jeszce ta Diana wpleciona w tekst..heh
jak na razie wszystko idzie po mojej mysli, jescze tylko to nieszczesne Privacy i z Invincible juz niczego bym nei ruszyla...wiec zacznie sie spory problem.
w kazdym razie
Privacy
co to jest, o co Michaelowi chodzilo, dziwaczny to twor, przy tekscie wymiekam..intro mnie mierzi..muzyka meczy.
Tabloid Junkie to jeden z moich ulubionych kawalkow MJ'a i po co musial mu splodzic tego pokracznego klona...
utwor brzmi jakby byl puszczany w zwolnionym tempie..
'i need my privacy yeah yeah so paparazzi get away from me...yeah yeah.....'
no prosze cie Michael....i need a break!
i jeszce ta Diana wpleciona w tekst..heh

jak na razie wszystko idzie po mojej mysli, jescze tylko to nieszczesne Privacy i z Invincible juz niczego bym nei ruszyla...wiec zacznie sie spory problem.
'the road's gonna end on me.'
- majkelzawszespoko
chrypa miodzio, pstrykanie z kolei to taki tani zabieg ojej... znow juz bardziej doslownie nie mozna, nie dosc ze tekst jest tak banalny i bije po twarzy doslownoscia..to jescze mi cyaknie aparatow potrzebne ;)majkelzawszespoko pisze:nie rusza Was ta boska chrypa w Privacy?
i motyw z odgłosem pstrykanej foty.
rusza mnie tylko koncowka
Now there’s a lesson to learn, stories are twisted and turned
Stop maliciously attacking my integrity!
plus skrzypeczki sa smakowite..
i to co sie dzieje pod koniec na drugim planie....to jego talkin' talkin' talkin'.....
'the road's gonna end on me.'
- lama_louie
- Liberian Girl
Heaven Can Wait. Butterflies może jeszcze chwil parę się utrzyma... bo już bałem się, że odpadnie gdzieś na początku. Pewnie faworyt Bjork:
- What do you play when you're DJ'ing to really get people moving?
- You can't go wrong with Peaches. And Michael Jackson is bulletproof. I've been playing a song from his last album called "Butterflies." It's got gorgeous vocals. His ballads are, like, I mean, how cheesy can you get? But it's so good, you know?