A do myślicie o kolczyku w nosie?Tak domowo
no nie wiem, moim zdaniem w chrząstkach, żeby zrobić kolczyk, to najlepiej wybrać się do kosmetyczki... bo to, powiem szczerze, trochę bardziej boli niż w płatkach uszu... po sześciu godzinach nadal czuję ich obecność...maadziulaa pisze:bo w chrząstce domowo się trochę boje![]()
A do myślicie o kolczyku w nosie?Tak domowo
Przebijać moim zdaniem każdą dziurkę powinno się u kosmetyczki, bo w domu można zrobić coś nie tak i się będzie mocno babrać.maadziulaa pisze:A do myślicie o kolczyku w nosie?Tak domowo
Ja jakoś nigdy nie ufałam kosmetyczkom w sprawach piercingu, zwykłe dziurki w uszach OK, ale inne miejsca już nie. Ja zdecydowanie polecam profesjonalny salon piercingu.Małgosia pisze:Polecam studio, lub sprawdzoną kosmetyczkę.
Dlatego powiedziałam SPRAWDZONĄ kosmetyczkę.eworrra pisze:Ja jakoś nigdy nie ufałam kosmetyczkom w sprawach piercingu, zwykłe dziurki w uszach OK, ale inne miejsca już nie. Ja zdecydowanie polecam profesjonalny salon piercingu.Małgosia pisze:Polecam studio, lub sprawdzoną kosmetyczkę.
e tam, niektore wygladaj bardzo ladnie.Diana_95 pisze:... nadzwyczaj obrzydliwe. Straszne. Okropne.
Zgadzam się w 100%.Diana_95 pisze: ... nadzwyczaj obrzydliwe. Straszne. Okropne.
Nadziwić się nie mogę co ludzie potrafią zrobić z swoim ciałem![]()
Z chęcią poznam waszą opinię.