Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
o ironio..nawet czuje, ze proces dojrzewania zaczyna sie cofac :P
homesick Dobre sobie :D
A ja wcale tak szybko nie dojrzewałam i zawsze (do dziś) brali mnie za znacznie młodszą, niż w rzeczywistości byłam/jestem. Np. mając 14 lat, wszyscy uważali mnie za ok. 11-nastolatkę. Co zresztą nie przeszkadzało w tym, żeby (podobnie jak w przypadku homesick) dojrzali trzydziestolatkowie do mnie lgnęli Ale to raczej z powodów podobnego, równego poziomu intelektualnego, niż pociągu fizycznego
homesick pisze:nie teraz a zawsze, to jest fizjologiczna i psychologiczna prawda. sytuacja sie wyrownuje gdzies w okolicach konca liceum...i tez nie zawsze i nie z kazdym.
Właśnie to miałam na myśli... ;P
Michael. pisze:Mnie biorą za 17 - stkę. Ostatnio się mnie pytali kiedy skończyłam gimnazjum, a ja w śmiech.
Ba! Ostatnio w przychodni gdy czekałam w kolejce, siedziałam obok 3letniej dziewczynki to jakaś starsza pani myślała, że to moje dziecko.
I żeby to był raz... takie akcje zdarzają mi się bardzo często...
"If you care enough
For the living
Make a little space
Make a better place... "
Isabell__ pisze:Ba! Ostatnio w przychodni gdy czekałam w kolejce, siedziałam obok 3letniej dziewczynki to jakaś starsza pani myślała, że to moje dziecko. Buhahahaha
Ja po prostu ubóstwiam dzieci,a jeszcze kiedy znają takie sławy jak Freddie Mercury czy Michael Jackson to już w ogóle...
Musisz być dumny z synka.
Przeuroczy szkrab.
Jaki byłeś wyluzowany przed egzaminem... Tylko pozazdrościć. Zajebistą masz koszulkę.
Ta druga fota rzeczywiście świetna, w ogóle fotografia monochromatyczna jest wg. mnie o wiele ciekawsza niż fot. barwna. Ma w sobie więcej tajemnicy , tak jak to zdjęcie, które Ty zamieściłeś.
Powiedz, co to jest za powierzchnia, w którą wbity jest nóż??
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Marcin, super zdjęcia :) Najlepsze to przy kratach
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.