Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
a to nie jest tak, parafrazując Ciebie sprzed niedawna, że zabawa polega tym by głosować na utwory które uznajemy za najsłabsze, a w przeciwnym razie głos uznaje sie za nieważny?
Kaem, jak z tym ostatecznie jest? Czy strategiczne kombinowanie zasługuje na naganę?
Tamta uwaga tyczyła się głosu, przy którym forumowicz napisał, że był oddany "na złość", dlatego był unieważniony. Nagany... Bez przesadyzmu. To ma być przede wszystkim zabawa, nie jakaś szkoła. Po prostu zachowajcie zdrowy rozsądek i głosujcie zgodnie ze swoim gustem. Prośba, jeszcze przy okazji płyt J5 była tylko taka, by się nie umawiać, jak kto ma głosować.
Oddane głosy:
Heaven Can Wait- 16
Butterflies- 12
Heartbreaker- 5
Invincible- 4
Threatened- 3
Break Of Dawn- 2
You Rock My World- 1
Heaven Can Wait najsłabszym ogniwem w tej rundzie.
Runda 8
Unbreakable
Heartbreaker
Invincible
Break Of Dawn
You Rock My World
Butterflies
2000 Watts
Whatever Happens
Threatened
Mój głos- Break Of Dawn. Oh girl, you've got to understand- Break Of Dawn musi odejść!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Słuchałem tych utworów żeby stwierdzić który mi nie leży i doszedłem do wniosku, że Break Of Down mimo nudy, ciągle tej samej linii melodycznej jest świetne i ma jakąś magię. You Rock My World żegnaj.
2000 Watts
dziękować.
teraz pozostały tylko dobre utwory.
wg mnie najgorszym z nich jest ^. baj.
oberwało mu się za... (a tu niespodzianka...) tekst (!), który w żaden sposób na mnie nie wpływa. pod względem dźwięków a i owszem, ale tekst? kto to pisał? może jakiś maniak elektroniki? ale nie wierzę, że Michael dotknął tego tekstu swoimi paluszkami. to mi nie pasuje do jego wrażliwości, którą widzimy w innych utworach. ta piosenka jest niezła. fakt. ale ni w ząb to Michael.
No nie ,tylko nie Break of dawn Wyrzucacie najlepsze kawałki.
Ja poraz kolejny głosuję na HeartbreakerCzy wy naprawdę nie widzicie że to straszny ..... jest (kawałek oczywiście )
Mandey pisze:Ale coś mi się wydaje że nawet mix Kaem o którym wspomnieliśmy nie pomoże tym razem już... "motylkom"
nie kracz, moze dojdzie do niektorych, ze takie Break of Dawn czy chocby You Rock My World, to gorsze utwory...co z tego, ze to nie jest kompozycja Michaela, a co z Invincible, jest w pelni Michaela..to co odpadlo najwczesniej :P
wiec ja ponownie brejk of daaaałn... brejk of daaaałn...brejk of daaaałn.
edit;
i zapomnialam, wam poublizac, za zabojstwo z premedytacja mojego Heaven, niech was ges kopnie
kaem pisze:Heaven Can Wait najsłabszym ogniwem w tej rundzie.
:)
Teraz oddam swój głos na Break Of Dawn
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.