Oglądam jednym okiem MTV Movie Awards, ciesząc się wolnym popołudniem.
Widział ktoś film "13 Going On 30"? Jest tam scena, w której ludzie odtwarzają (a przynajmniej próbują) choreografię z Thrillera.
Pytam, bo właśnie była nominacja "najlepsza scena muzyczna w filmie" no i ten film był nominowany za tą scenę. Wygrał zupełnie inny ("Napoleon Dynamite"), ale odbierajacy nagrodę Jon Heder dziękował właśnie Michaelowi. Miła ciekawostka.
Dziękują Michaelowi Jacksonowi
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
"13 going on 30" widziałem już jakiś czas temu. Film średni, kolejna mało smieszna amerykańska komedia, ale fakt sama scena "Thrillera" była całkiem fajna i dobrze zatańczona.
Całej uroczystości rozdania MTV Movie Avards nie dane mi było uświadczyć, aczkolwiek wspomniana przez kaema nominacja gdzieś mignęła mi w telewizorze. Zwycięskiego filmu niestety nie widzialem ,chodź może to i dobrze bo słyszałem że jest słaby. Odbierający nagrodę aktor, oprócz Michaela wspomniał jeszcze parę innych osob m.in J. Timberlake'a.
No ale to miłe że nie zapomniał o MJ.
Całej uroczystości rozdania MTV Movie Avards nie dane mi było uświadczyć, aczkolwiek wspomniana przez kaema nominacja gdzieś mignęła mi w telewizorze. Zwycięskiego filmu niestety nie widzialem ,chodź może to i dobrze bo słyszałem że jest słaby. Odbierający nagrodę aktor, oprócz Michaela wspomniał jeszcze parę innych osob m.in J. Timberlake'a.
No ale to miłe że nie zapomniał o MJ.